wiktoria12
Mama i żona :)
To jeszcze coś na słodko
![]()
No pysznosci no to zdrówkoTo trzeba by coś postawić
![]()
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jeszcze coś na słodko
![]()
No pysznosci no to zdrówkoTo trzeba by coś postawić
![]()
![]()
Dajcie dowikli nacieszyć się mężem, pewnie dzisiaj już do nas nie zajrzy i jutro też i pojutrze....![]()
jutro już będzie??? eee to superNo no niech sie nacieszy ja jutro sie bede cieszyci to jeszcze jak
![]()
Chyba z mężusiami czas spędzają, a mój siedzi właśnie obok mnie i tv ogląda i od czasu do czasu mi dokucza![]()
A ja dziś już nic nie robię bo jutro wybywamy z domu i mam wszystko gdzieś![]()
Fajnie ze wieczor sie udalTylko skad to okropne samopoczucie
Zdrowiej nam szybciutko Kochana:-)
Ladne imie,ladne:-)Moja siora miala miec Julke ale po porodzie wyrosl Jej siuraczek
;-)
No i waga bardzo ladna
Tak jest juz w domuPrzyjechal o 2;30 w nocy:-)Wiki sie przebudzila wiec od razu chciala lale ktore Im przywiozl
Rano jak M siedzial w kuchni i Dominik wszedl do kuchni to w pierwszej chwili nie wiedzial kto to jest i sie wycofal
Ale pozniej juz zakumal:-)
Teraz juz sie normalnie z Nim bawia
A wlasnie ze zajrzalam:-)
To nie jest tak maloTym bardziej ze czesto przyjezdza:-)
Moj teraz wyjezdza we wtorek wieczorem![]()
dowikla jedz ile wlezie bo i tak w nocy wszystko spalisz![]()
To jeszcze coś na słodko
![]()
gratulacje!!!!!!!!!!!!!witam :-) mialam wczoraj zaliczenie na kursie z komputerowej ksiegi handlowej oczywista zaliczylamznalazlam bezplatną szkole policalna gdzie mozna zrobic technika rachunkowości chyba sie zapisze w poniedzialek bede wiedziec co i jak
a co pracy nie ma a 2 razy w m-sc mozna isc do szkoly
no lece nadrabiac domowe zaleglooscimilego weekendu
baluje tylko mama i tata... moj jest ich szoferemwszyscy baluja??
Co do Niemca to on je wszystko polskie zarcie mu samkuje na weselu sie zajadal Tak sie mu podobalo ze na sylwestra jedzie z nami![]()
fajnie ze nocka udanaPlanoaliśmy upojny wieczór i się udało
Dziewczyny czuje sie fatalnieW nocy koło pierwszej obudzily mnie reszcze, wymiotowałam do 6 rano
Mdłości przeszły, ale teaz wracaja
![]()
no wlasnie czekamy na fotki pokoikuWitam Was kochane
jakos ostatnio was zaniedbuje ale naprawde brak mi czasu na forum
Remontujemy Emily pokoik i jakos non stop jest robota m wczoraj do 3 w nocy tapetowal ja usnelam na sofie jakos o 1
A dzis rano pobudka bo jechalismy ze znajomymi na sniadanko do miasta umowilismy sie na 9 wiec trzeba bylo wczesnie wstacpotem zakupy itd no i zeszlo nam na miescie do 15 Emily polozylam spac jak wrocilismy no i jeszcze nadal spi wiec wpadalam do was przynajmniej sie przewitac i zdac krodki raport co u mnie
![]()
o to duzaWitam ja dopiero teraz wczesniej sprzątałam i sałatke robiłam byłam tez na zakupach i tak mi zeszło ale alepiej późno niż wcale a własnie moja siostrzenica bedzie miała na imie Julia i ważyła 3,5 kg a nie 3015kg
fajnie ze zakup udanyA ja zmeczona na maxa
Wrocilam z zakupow najpierw latalam za plaszczykiem dla Laury i wkoncu sie udalo:-)
WEszlam do sklepu Zara i kupilam Lali plaszczyk bylam juz zrezygnowana bo nigdzie nic nie maja same badziewie a jak byl fajny plaszcz to nie bylo rozmiaru:-(
Jestem zadowolona Laura jak zalozyla to mi powiedziala tak: mamo kup plaszcz dla Laury
Potem zakupy w Realu i stanie w kuchni miesko w piekarniku a ja salatke jeszcze musze machnacale zagladanac musialam
![]()
aj nie weimdziewczyny dziś Miss Polonia o 20.00 oglądacie?????
ja akurat się wykapie to sobie zobaczę![]()
no to żeś się zakręciłaA ja sie wczoraj niezle zakrecilam z ta godzinaTak o 23 przestawilam sobie zegarek w kom i tak jakos zaczelam sie zastanawiac i przestawilam go z powrotem bo stwierdzilam ze to jednak dzisiaj sie przestawia
No i obym dzisiaj nie zapomniala;-):-)