anaconda27
styczniówka2006
Chyba z mężusiami czas spędzają, a mój siedzi właśnie obok mnie i tv ogląda i od czasu do czasu mi dokucza

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no tak sam nie powie a mamusia moze sie tylko domyslac co dziecku sie dzieje.Trzymam kciuki za 7 rano;-)Aniu on mi spał ładnie w nocy do tej pory. Jak poszedł spać o 21.00 to wstawał o 7.00. teraz przez to ząbkowanie tak mi się budzi. Dałam mu dzisiaj mleka o 5 bo już zgłupiałam, nie wiedziałam czy budzi się bo jest głodny czy chodzi mu o coś innego. Wczoraj było to samo obudził się o 4.30. próbowaliśmy z M wziąć go na przetrzymanie to darł się półtorej godziny. więc w końcu nie wiedziałam i dzisiaj dostał mleko. chciałabym jednak żeby pierwszy posiłek po nocy jadł o 7.00 jak kiedyś.
Natalineczka no co Ty nie jesteś wyrodną matką
mój Hubert je dużo w dzień. tak mi się wydaje. daję mu kaszę, mleko, po południu obiad, potem kasza i na noc mleko
no to czekamy na fotki pokoikuWitam Was kochane
jakos ostatnio was zaniedbuje ale naprawde brak mi czasu na forum
Remontujemy Emily pokoik i jakos non stop jest robota m wczoraj do 3 w nocy tapetowal ja usnelam na sofie jakos o 1
A dzis rano pobudka bo jechalismy ze znajomymi na sniadanko do miasta umowilismy sie na 9 wiec trzeba bylo wczesnie wstacpotem zakupy itd no i zeszlo nam na miescie do 15 Emily polozylam spac jak wrocilismy no i jeszcze nadal spi wiec wpadalam do was przynajmniej sie przewitac i zdac krodki raport co u mnie
![]()
piekne imieWitam ja dopiero teraz wczesniej sprzątałam i sałatke robiłam byłam tez na zakupach i tak mi zeszło ale alepiej późno niż wcale a własnie moja siostrzenica bedzie miała na imie Julia i ważyła 3,5 kg a nie 3015kg
swieta prawdaDajcie dowikli nacieszyć się mężem, pewnie dzisiaj już do nas nie zajrzy i jutro też i pojutrze....![]()
Lepsze 10 dni niż nic![]()
Chyba z mężusiami czas spędzają, a mój siedzi właśnie obok mnie i tv ogląda i od czasu do czasu mi dokucza![]()
No to masz dobrzeChyba z mężusiami czas spędzają, a mój siedzi właśnie obok mnie i tv ogląda i od czasu do czasu mi dokucza![]()
A gdzie sie wybierasz.A ja dziś już nic nie robię bo jutro wybywamy z domu i mam wszystko gdzieś![]()
Fajnie ze wieczor sie udalWitam, troszke nadrobilam:-)
Planoaliśmy upojny wieczór i się udało
Nieźle, 5 dziecizczków
Nam oduczanie tez imą wypadło, ale chyba latem wygodniej...
Dziewczyny czuje sie fatalnieW nocy koło pierwszej obudzily mnie reszcze, wymiotowałam do 6 rano
Mdłości przeszły, ale teaz wracaja
![]()
Ladne imie,ladne:-)Witam ja dopiero teraz wczesniej sprzątałam i sałatke robiłam byłam tez na zakupach i tak mi zeszło ale alepiej późno niż wcale a własnie moja siostrzenica bedzie miała na imie Julia i ważyła 3,5 kg a nie 3015kg
Tak jest juz w domudowikla i co M już w domu?????? opowiadaj jak dzieciaki?zdziwione?
A wlasnie ze zajrzalamDajcie dowikli nacieszyć się mężem, pewnie dzisiaj już do nas nie zajrzy i jutro też i pojutrze....![]()
To nie jest tak maloTylko na 10 dni
Anakonda ty niedługo bedziesz miała 7 tysiecy postów
dowikla jedz ile wlezie bo i tak w nocy wszystko spalisz![]()