reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aniu on mi spał ładnie w nocy do tej pory. Jak poszedł spać o 21.00 to wstawał o 7.00. teraz przez to ząbkowanie tak mi się budzi. Dałam mu dzisiaj mleka o 5 bo już zgłupiałam, nie wiedziałam czy budzi się bo jest głodny czy chodzi mu o coś innego. Wczoraj było to samo obudził się o 4.30. próbowaliśmy z M wziąć go na przetrzymanie to darł się półtorej godziny. więc w końcu nie wiedziałam i dzisiaj dostał mleko. chciałabym jednak żeby pierwszy posiłek po nocy jadł o 7.00 jak kiedyś.

Natalineczka no co Ty nie jesteś wyrodną matką

mój Hubert je dużo w dzień. tak mi się wydaje. daję mu kaszę, mleko, po południu obiad, potem kasza i na noc mleko
no tak sam nie powie a mamusia moze sie tylko domyslac co dziecku sie dzieje.Trzymam kciuki za 7 rano;-)
Witam Was kochane :tak::tak:
jakos ostatnio was zaniedbuje ale naprawde brak mi czasu na forum:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Remontujemy Emily pokoik i jakos non stop jest robota m wczoraj do 3 w nocy tapetowal ja usnelam na sofie jakos o 1:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A dzis rano pobudka bo jechalismy ze znajomymi na sniadanko do miasta umowilismy sie na 9 wiec trzeba bylo wczesnie wstac:tak::tak: potem zakupy itd no i zeszlo nam na miescie do 15 Emily polozylam spac jak wrocilismy no i jeszcze nadal spi wiec wpadalam do was przynajmniej sie przewitac i zdac krodki raport co u mnie:tak::tak::tak:
no to czekamy na fotki pokoiku
Witam ja dopiero teraz wczesniej sprzątałam i sałatke robiłam byłam tez na zakupach i tak mi zeszło ale alepiej późno niż wcale a własnie moja siostrzenica bedzie miała na imie Julia i ważyła 3,5 kg a nie 3015kg
piekne imie
Dajcie dowikli nacieszyć się mężem, pewnie dzisiaj już do nas nie zajrzy i jutro też i pojutrze....:-p:-p:-p:-p
swieta prawda:tak:
Lepsze 10 dni niż nic:-p:-p:-p:-p

no ba trzeba sie cieszyc tym co sie ma

Dorota ja bym nie dawala mleka z woda trzymam kciuki za 1 wariant

A ja zmeczona na maxa
Wrocilam z zakupow najpierw latalam za plaszczykiem dla Laury i wkoncu sie udalo:-)
WEszlam do sklepu Zara i kupilam Lali plaszczyk bylam juz zrezygnowana bo nigdzie nic nie maja same badziewie a jak byl fajny plaszcz to nie bylo rozmiaru:-(
Jestem zadowolona Laura jak zalozyla to mi powiedziala tak: mamo kup plaszcz dla Laury:-D:-D
Potem zakupy w Realu i stanie w kuchni miesko w piekarniku a ja salatke jeszcze musze machnac:sorry2: ale zagladanac musialam:-D

Chyba z mężusiami czas spędzają, a mój siedzi właśnie obok mnie i tv ogląda i od czasu do czasu mi dokucza:-p:-p:blink::blink:

ja czekam na swojego ma z kolega przyjechac:tak:
Dobra spadam te salatke zrobic
Jak dam rade jeszcze wroce nim chlopy przyjada:cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chyba z mężusiami czas spędzają, a mój siedzi właśnie obok mnie i tv ogląda i od czasu do czasu mi dokucza:-p:-p:blink::blink:
No to masz dobrze
A ja dziś już nic nie robię bo jutro wybywamy z domu i mam wszystko gdzieś:-p:-p:-p
A gdzie sie wybierasz.
Dorotko ja nauczyłam Kamilka na samą wode było trudno ale sie udało i te ząbki co mu sie zaczeły psuc zatrzymały sie i dalej sie nie psują

Anakonda ty niedługo bedziesz miała 7 tysiecy postów

Witam, troszke nadrobilam:-)

Planoaliśmy upojny wieczór i się udało :-p:cool2:

Nieźle, 5 dziecizczków :szok:

Nam oduczanie tez imą wypadło, ale chyba latem wygodniej...

Dziewczyny czuje sie fatalnie :wściekła/y: W nocy koło pierwszej obudzily mnie reszcze, wymiotowałam do 6 rano :wściekła/y::wściekła/y: Mdłości przeszły, ale teaz wracaja :no:
Fajnie ze wieczor sie udal:tak::tak::tak:Tylko skad to okropne samopoczucie:baffled:
Zdrowiej nam szybciutko Kochana:-):tak:
Witam ja dopiero teraz wczesniej sprzątałam i sałatke robiłam byłam tez na zakupach i tak mi zeszło ale alepiej późno niż wcale a własnie moja siostrzenica bedzie miała na imie Julia i ważyła 3,5 kg a nie 3015kg
Ladne imie,ladne:-):tak:Moja siora miala miec Julke ale po porodzie wyrosl Jej siuraczek:-D:-D;-)
No i waga bardzo ladna:tak::tak::tak:

dowikla i co M już w domu?????? opowiadaj jak dzieciaki?zdziwione?
Tak jest juz w domu:tak:Przyjechal o 2;30 w nocy:-)Wiki sie przebudzila wiec od razu chciala lale ktore Im przywiozl:szok::-D:-D:-DRano jak M siedzial w kuchni i Dominik wszedl do kuchni to w pierwszej chwili nie wiedzial kto to jest i sie wycofal:-D:-D:-DAle pozniej juz zakumal:-):tak:
Teraz juz sie normalnie z Nim bawia:tak::tak::tak:
Dajcie dowikli nacieszyć się mężem, pewnie dzisiaj już do nas nie zajrzy i jutro też i pojutrze....:-p:-p:-p:-p
A wlasnie ze zajrzalam:-p:-p:-p:-)

Tylko na 10 dni
To nie jest tak malo:tak::tak::tak:Tym bardziej ze czesto przyjezdza:-):tak:
Moj teraz wyjezdza we wtorek wieczorem:tak::tak::tak:

Anakonda ty niedługo bedziesz miała 7 tysiecy postów

To trzeba by coś postawić:-D:-D:-D

99mmiw.jpg

2earuvr.jpg

I jeszcze coś na przegryzkę:tak::tak::tak:

2crq82h.jpg

Ty juz ANACONDKA nie przesadzaj:-);-)Ja jestem mega glodna a Ty tu z takim czyms:szok:;-)Os Ty babo:-);-);-);-)
Musze sobie strzelic jakas kawke albo cos bo zaraz mi glowa peknie:no:

reklama
Do góry