reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To jeszcze coś na słodko:tak::tak::tak:

2qwhik4.jpg

To trzeba by coś postawić:-D:-D:-D

99mmiw.jpg

2earuvr.jpg
No pysznosci no to zdrówko

reklama
Dajcie dowikli nacieszyć się mężem, pewnie dzisiaj już do nas nie zajrzy i jutro też i pojutrze....:-p:-p:-p:-p

a ja tam obstawiam ze zajrzy :-p:-p:-p:-p:-p

a tak w ogóle to pewna jestem że jak M przyjechał to wyskoczyła nałogowiczka na solarkę :-D:-D:-D:-D:-D

No no niech sie nacieszy ja jutro sie bede cieszyc:-p:-p:-p:-pi to jeszcze jak:-D:-D:-D
jutro już będzie??? eee to super :tak::tak::tak::tak: ale mi sie zdaje że tym razem ten czas jakoś szybko zleciał do powrotu twojego M czy mi się zdaje :sorry2:

Chyba z mężusiami czas spędzają, a mój siedzi właśnie obok mnie i tv ogląda i od czasu do czasu mi dokucza:-p:-p:blink::blink:

a właśnie że nie :no::no::no::no: mój M w pracy.Oliwka u teściów a ja sama.odpoczywam psychicznie ale nie fizycznie bo cały dzień na nogach to zakupy to w kuchni to sprzątanie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A ja dziś już nic nie robię bo jutro wybywamy z domu i mam wszystko gdzieś:-p:-p:-p

i to się chwali :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Fajnie ze wieczor sie udal:tak::tak::tak:Tylko skad to okropne samopoczucie:baffled:
Zdrowiej nam szybciutko Kochana:-):tak:

Ladne imie,ladne:-):tak:Moja siora miala miec Julke ale po porodzie wyrosl Jej siuraczek:-D:-D;-)
No i waga bardzo ladna:tak::tak::tak:

Tak jest juz w domu:tak:Przyjechal o 2;30 w nocy:-)Wiki sie przebudzila wiec od razu chciala lale ktore Im przywiozl:szok::-D:-D:-DRano jak M siedzial w kuchni i Dominik wszedl do kuchni to w pierwszej chwili nie wiedzial kto to jest i sie wycofal:-D:-D:-DAle pozniej juz zakumal:-):tak:
Teraz juz sie normalnie z Nim bawia:tak::tak::tak:

A wlasnie ze zajrzalam:-p:-p:-p:-)

To nie jest tak malo:tak::tak::tak:Tym bardziej ze czesto przyjezdza:-):tak:
Moj teraz wyjezdza we wtorek wieczorem:tak::tak::tak:

a nie mówiłam dowila zawsze się pojawia :-D:-D:-D:-D:-D
a dlaczego na tak kruciutko przyjechał?a teraz kiedy zjedzie?pewnie na święta?

dowikla jedz ile wlezie bo i tak w nocy wszystko spalisz:-p:-p:-p:-p

święta prawda :tak::tak::tak::tak: musicie nadrobić ten czas osobno :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

To jeszcze coś na słodko:tak::tak::tak:

2qwhik4.jpg

ale kusisz kobieto :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja idę zaraz sie wykapać,zrobię sobie mega długa kąpiel z dużą ilością piany.
i nikt mi nie będzie przeszkadzał :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-)

dziewczyny dziś Miss Polonia o 20.00 oglądacie?????

ja akurat się wykapie to sobie zobaczę :tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie od mamy
wiec tak co do nocnego podjadania Sewek juz nie pije w nocy mleka... skonczylam z tym dawno...
na wieczor dostaje kakao albo kaszke i spi cala noc... rano jak wstanie to tez albo kakao albo kaszke...
zaraz kapanie malego...
a potem :confused: sama nie wiem :-p
witam :-) mialam wczoraj zaliczenie na kursie z komputerowej ksiegi handlowej oczywista zaliczylam :-D:zawstydzona/y: znalazlam bezplatną szkole policalna gdzie mozna zrobic technika rachunkowości chyba sie zapisze w poniedzialek bede wiedziec co i jak :tak: a co pracy nie ma a 2 razy w m-sc mozna isc do szkoly
no lece nadrabiac domowe zalegloosci :baffled: milego weekendu
gratulacje!!!!!!!!!!!!!
wszyscy baluja??
Co do Niemca to on je wszystko polskie zarcie mu samkuje na weselu sie zajadal Tak sie mu podobalo ze na sylwestra jedzie z nami:-D
baluje tylko mama i tata... moj jest ich szoferem :tak:
a ktory to ten Niemiec z wesela???
Planoaliśmy upojny wieczór i się udało :-p:cool2:

Dziewczyny czuje sie fatalnie :wściekła/y: W nocy koło pierwszej obudzily mnie reszcze, wymiotowałam do 6 rano :wściekła/y::wściekła/y: Mdłości przeszły, ale teaz wracaja :no:
fajnie ze nocka udana
ale moze grypa Cie dopadla???
wspolczuje
wracaj do zdrowia :tak:
Witam Was kochane :tak::tak:
jakos ostatnio was zaniedbuje ale naprawde brak mi czasu na forum:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Remontujemy Emily pokoik i jakos non stop jest robota m wczoraj do 3 w nocy tapetowal ja usnelam na sofie jakos o 1:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A dzis rano pobudka bo jechalismy ze znajomymi na sniadanko do miasta umowilismy sie na 9 wiec trzeba bylo wczesnie wstac:tak::tak: potem zakupy itd no i zeszlo nam na miescie do 15 Emily polozylam spac jak wrocilismy no i jeszcze nadal spi wiec wpadalam do was przynajmniej sie przewitac i zdac krodki raport co u mnie:tak::tak::tak:
no wlasnie czekamy na fotki pokoiku
Witam ja dopiero teraz wczesniej sprzątałam i sałatke robiłam byłam tez na zakupach i tak mi zeszło ale alepiej późno niż wcale a własnie moja siostrzenica bedzie miała na imie Julia i ważyła 3,5 kg a nie 3015kg
o to duza :tak:
A ja zmeczona na maxa
Wrocilam z zakupow najpierw latalam za plaszczykiem dla Laury i wkoncu sie udalo:-)
WEszlam do sklepu Zara i kupilam Lali plaszczyk bylam juz zrezygnowana bo nigdzie nic nie maja same badziewie a jak byl fajny plaszcz to nie bylo rozmiaru:-(
Jestem zadowolona Laura jak zalozyla to mi powiedziala tak: mamo kup plaszcz dla Laury:-D:-D
Potem zakupy w Realu i stanie w kuchni miesko w piekarniku a ja salatke jeszcze musze machnac:sorry2: ale zagladanac musialam:-D
fajnie ze zakup udany :tak::tak:
dziewczyny dziś Miss Polonia o 20.00 oglądacie?????

ja akurat się wykapie to sobie zobaczę :tak::tak::tak::tak::tak:
aj nie weim
zobacze co m zaplanuje... i czy maly pojdzie tutaj spac od razu po kakale :sorry2:

Ja znowu tylko na chwilke bo M powiesza pranie:-p:-p:-p
Mlodzi jeszcze nie spia i ajkos na spiacych nie wygladaja:szok:

AGNES
Owszem wyskocze na solarke ale umowilam sie na poniedzialek:tak::tak::tak::-);-)
No i oczywiscie ze musialam zajrzec bo inaczej to bym nie wytrzymala;-):-)
Ale masz AGNES fajnei ze jestes sama w domku:tak::tak::tak:Ale pewnie troche Tobie dziwnie i pusto co

Moj oglada teraz box na polsacie:tak:
Ja sobie siedze przed laptopem i nawet udalo mi sie wystawic dzisiaj kilka rzeczy na allegro:tak::tak::tak:
Zaraz sprobuje umyc mlodych i Ich polozyc-chociaz z drugiej strony to niech siedza poki nie marudza bo kto wie do ktorej mi pospia po przestawieniu zegarkow;-):-)

dowikla dobrze ześ przypomniała bo bym na śmierć zapomniałą o tym przestawieniu godziny mimo ze dziś przypominałam teściowej to uleciało mi z głowy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

i co kochana stęskniona M czy nie?bo zamiast tam w objęciach siedziec u M to ty przy laptopie :sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja sie wczoraj niezle zakrecilam z ta godzina:no:Tak o 23 przestawilam sobie zegarek w kom i tak jakos zaczelam sie zastanawiac i przestawilam go z powrotem bo stwierdzilam ze to jednak dzisiaj sie przestawia:-D:-D:-D
No i obym dzisiaj nie zapomniala;-):-)

reklama
Do góry