reklama
ło to on ma dopiero 5 m-cMój syneczek waży 9,060 i ma za 3 miesiące 8 miesiecy. Wydaje mi sie ze wasze dzieci tez wejda.![]()

pbg, larka ale macie super prezenty dla dzieciaczków .Sama bym się pobawiła.
mary jak na roczek dostaje taki wóz to co na 18- stkę dostanie, samolot?

ana545
Mama Gabrysia
Ale super rzeczy pokupowalyscie:-)
Larkaa Gabrys ma stoliczek fishera prica ale ma mniej bajerow niz Kalinki no i Gabrys jeszcze sie nie podciaga to nie moze dosiegnac za bardzo
Aga Gabrys ma pchacza - jezdzika Hipcia FISHER PRICE HIPCIO CHIDZIK JEŹDZIK JEŹDZIDEŁKO (786041641) - Aukcje internetowe Allegro
Larkaa Gabrys ma stoliczek fishera prica ale ma mniej bajerow niz Kalinki no i Gabrys jeszcze sie nie podciaga to nie moze dosiegnac za bardzo

Aga Gabrys ma pchacza - jezdzika Hipcia FISHER PRICE HIPCIO CHIDZIK JEŹDZIK JEŹDZIDEŁKO (786041641) - Aukcje internetowe Allegro
larkaa
Fanka BB :)
Dziewczyny mam ogromny dylemat odnośnie fotelików.
Wyczytałam wszystko co się da. Na moją młodą fotelik Maxi Cosi Cabrio jest jeszcze dobry, ale jak założę jej kurtkę, to w tym foteliku jest totalnie unieruchomiona, siedzi w miejscu i się nie rusza, bo nie ma jak - średnio jest z tego zadowolona. Miałam już kupować jej fotelik Maxi Cosi Priori albo Tobi, ale wszędzie huczą, że foteliki ustawione przodem do kierunku jazdy zwiększają ryzyko obrażeń i śmierci przy wypadku, aż 5-cio krotnie!!!! I powinno się wozić dziecko tyłem najdłużej jak się da.
I tak cholera sama nie wiem, przemęczyć się jeszcze zimę w tym Cabrio narazie póki młoda w nim nie ryczy czy kupić już kolejny fotelik.
Szkoda cholera, że u nas jest tak mało do kupienia tych fotelików ustawianych tyłem do kierunku jazdy i że większość samochodów nie jest dostosowanych do montowania takich fotelików, bo najchętniej to bym młodą woziła w takim do oporu czyli do 4 roku życia albo jeszcze dłużej.
ana i jak sprawdza się ten pchacz?
Wyczytałam wszystko co się da. Na moją młodą fotelik Maxi Cosi Cabrio jest jeszcze dobry, ale jak założę jej kurtkę, to w tym foteliku jest totalnie unieruchomiona, siedzi w miejscu i się nie rusza, bo nie ma jak - średnio jest z tego zadowolona. Miałam już kupować jej fotelik Maxi Cosi Priori albo Tobi, ale wszędzie huczą, że foteliki ustawione przodem do kierunku jazdy zwiększają ryzyko obrażeń i śmierci przy wypadku, aż 5-cio krotnie!!!! I powinno się wozić dziecko tyłem najdłużej jak się da.
I tak cholera sama nie wiem, przemęczyć się jeszcze zimę w tym Cabrio narazie póki młoda w nim nie ryczy czy kupić już kolejny fotelik.
Szkoda cholera, że u nas jest tak mało do kupienia tych fotelików ustawianych tyłem do kierunku jazdy i że większość samochodów nie jest dostosowanych do montowania takich fotelików, bo najchętniej to bym młodą woziła w takim do oporu czyli do 4 roku życia albo jeszcze dłużej.
ana i jak sprawdza się ten pchacz?
maltanka
ale wszędzie huczą, że foteliki ustawione przodem do kierunku jazdy zwiększają ryzyko obrażeń i śmierci przy wypadku, aż 5-cio krotnie!!!! I powinno się wozić dziecko tyłem najdłużej jak się da.
larkaa to prawda im dłużej wozisz dziecko tyłem do kierunku jazdy tym lepiej, bezpieczniej. ja też chciałam teraz małemu kupić drugi fotelik, ale jeszcze mieści się w tym pierwszym. jeśli mała ci nie płacze i główka jej się mieści jeszcze tzn. nie wystaje o połowę poza górną krawędź fotelika to nie ma się co śpieszyć. ja młodemu jeszcze nie zmieniam.
ana545
Mama Gabrysia
larkaa no wlasnie nie wiem
bo troche sie pospieszylam Gabrys jeszcze nie wykazuje nim zainteresowania to co moge napisac teraz to to ze z tymi klockami ktore hipcio niby je to nie taka prosta sprawa dziecko musialoby dosc precyzyjnie najechac na klocka by hipcio go polknal ale poza tym pchacz fajnie sie prezentuje no i te klocki sensoryczne ludzie sie nimi zachwycaja a Gabrys tez je w dupci ma poki co:-)
Za to fajnie sie bawi Mula z Ikei IKEA | Zabawa | Zabawki | MULA | Kolejka
powoli zaczyna lapac o co chodzi i te klocuszki przerzuca

Za to fajnie sie bawi Mula z Ikei IKEA | Zabawa | Zabawki | MULA | Kolejka
powoli zaczyna lapac o co chodzi i te klocuszki przerzuca
szczęśliwa1
Ana właśnie zastanawiałam sie nad tą kolejką kilka dni temu i chyba ja kupie :-)
reklama
Podziel się: