reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Mamulica 100 lat!

Ja dzis tez miałam ciężką noc ale zupełnie z ciążą nie związaną. CO tylko zamknęłam oczy snilo mi się, ze mój Kubuś przeciska sie przez nową barierkę na klatce i leci łebkiem w dół 3 metry na betonowe schody. :baffled::no: masakra, ciężko sobie wyobrazić gorszy koszmar, a to jeszcze tyle razy. Zaczęłam sie teraz na powaznie zastanawiać czy on przypadkiem jak się mocno postara to czy się jednak nie zmieści między te tralki :confused:

Kochanie to napewno tylko zly sen i w rzeczywistości napewno sie nie zdazy. :tak::tak:

Mamulica
wszystkiego NAJLEPSZEGO!!!!! :-):-):-):-D:-D

reklama
KLAUDZIA To rafaello brzmi ciekawie...a ta mase kupujesz w polskim sklepie czy tutejszy wynalazek?

kupuje cale ciacho w pudelku w Polskim sklepie, tyle ze biszkopt zrobilam sama, ale ten z pudelka tez powinien byc OK. zreszta polecam tez Karpatke :tak::tak: robilam kilka razy z gotowca i byla PRZEPYSZNA! no i wszystko sie latwo robi a proporcje zawsze idelane :-D tylko przy karpatce uwazaj bo sa 2 rodzaje gotowcow, jeden to tylko sama masa a drugi ciasto + masa! wiec kupuj ten drugi

Jak ja Jej zazdroszczę!!!!!!! :cool2: Cleo miała termin jeden dzień po mnie.. :nerd:
a ja dziś w sklepie, duże zakupy galopem do domu, na trzecie piętro.. i tak trzy razy, właśnie zrobiłąm obiad, i lecę do sklepu... jak mi pozamykają sklepy w okolicy, to pojadę do Janek... ale brak mi wiary.. podbrzusze poczułam tylko jak 5 kg mąki targałam :-( no co za uparciuch :baffled:

hehe powodzenia IZA :-D ja wymylam okno jedno i padam na pysk.... :cool: po schodach to nawet w domu nie chce mi sie chodzic.

kupuje cale ciacho w pudelku w Polskim sklepie, tyle ze biszkopt zrobilam sama, ale ten z pudelka tez powinien byc OK. zreszta polecam tez Karpatke :tak::tak: robilam kilka razy z gotowca i byla PRZEPYSZNA! no i wszystko sie latwo robi a proporcje zawsze idelane :-D tylko przy karpatce uwazaj bo sa 2 rodzaje gotowcow, jeden to tylko sama masa a drugi ciasto + masa! wiec kupuj ten drugi .
karpatke tez juz robilam...pychotka, ale rafaello to u mnie jakios nie ma bylam w trzech sklepach....ostatecznie stanelo na "krowce" i tez baaaardzo polecam!!!!Pychotka!!!!

reklama
karpatke tez juz robilam...pychotka, ale rafaello to u mnie jakios nie ma bylam w trzech sklepach....ostatecznie stanelo na "krowce" i tez baaaardzo polecam!!!!Pychotka!!!!

U mnie krowki nie ma :wściekła/y: ale kupilam jeszcze Krolewca... ciekawe co z niego wyjdzie... moze jutro zrobie.

sprobowalabym chetnie ale tu nigdzie nie widzialam...chyba sie poprostu poddam i zostawie to naturze....:-D

hehe mysle ze nasze dzieciaczki wyjda kiedy beda chcialy... narazie widze ze przyspieszanie nie dziala ;-)

hmmm to może lewatywka :))))
Ciekawe co Cleo robiła, że Igorek tak nagle wyskoczył :))))

tez jestem ciekawa :-D:-) no i jaki szybki porod!!!!

Do góry