reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanka jest jeszcze przed pólnoca więc spiesze z zyczeniami...

To nie Grecja, to nie Chiny to są Twoje imieniny. Zawsze zdrowa z lekarstw kpij i beztrosko sobie żyj. Chleb na stole mleko w dzbanku, dobry humor, konto w banku, nie psujący się samochód i rosnący stale dochód ;-)

kwiaty_bukiety_wiosna_02d.jpg

reklama
dzień dobry
Hello.gif

jola pracodawca płaci za 3 tygodnie jak przechodzisz na healt and safty benefit a jak idziesz na zwolnienie to jeszcze nie wiem bo zapomniałam ze szkoły w tym tygodniu nie ma a z tym kolegą widze sie pod szkoła,ale spróbuje skontaktowac sie z nim na naszej klasie:tak:

ja coś znowu wstałam zakatarzona:-(chyba posiedze sobie dłużej w łóżeczku:baffled:

miłego dnia
sl90.gif

witam sie z rana po wekendzie chyba wszystkie jeszcze śpią......czy u was dzieciaki też mają ferie z okazji hallowwennnnnnn gdzie u nas w PL tyle wolnego z okazji świeta zmarlych no ale cóż ...........dziewczyny moze znacie jakiś prosty sposób na torta w środe mam urodzinki i zrobiłabym coś dziecią
24.gif
narazie spadam na aerobik i robic śniadanie.........................
40.gif
.

Dzień dobry Panie!!!
No i dziś raz jeszcze dziękuję Wam za życzenia imieninowe
serce3_(www.e-gify.pl).gif
kochane jesteście:tak:
Widzę,że w bank hollidayowy poniedziałek nikt tak szybciutko nie zajrzy-może Didi?
Pogoda zapowiada się mało sprzyjająca:-(,więc zapewne znowu wylądujemy w jakimś sklepie
psy28.gif
.Na razie uciekam-milusiego dnia
best44_(www.e-gify.pl).gif

Ps-a jednak jesteście:)
MartaF-no już zaczęłam myśleć,że Cię wzięło-a tu nic
003.gif

Julia28-Mój najprostszy sposób na
007.gif
to upiec biszkopt(nie ma to jak własnej roboty)i przełożyć kremem np.dr etkera czy winiary-prosty,szybki i smaczny.Dla lepszego efektu dodaję barwnik-niebieski zielony,czy jaki tam mam:)

Ostatnia edycja:
Witam:-)
mimo że dziś Bank Holoiday mąż w pracy, moja córeczka śpi:-):-):-) a ja zajrzałam do Was.

Marta zdrówka:tak:
mój tez w pracy:-(
dziękuje,pije herbatke z miodkiem fuuuuuuuuuuuu,nie lubie miodu:zawstydzona/y:

lubiczanka łapie mnie cały czas i przestaje:wściekła/y:wczoraj tak mnie złapało w sklepie ze az usiadłam:-(ale przeszło:-(

Ostatnia edycja:
Witam!!!
U nas slonecznie ale chlodno,na szczescie nie pada wiec jakis spacerek z mlodym pozniej zalicze!!!!

MartaF alez Ty szybka jestes,juz posprzatane!!!
Ja zaczelam ale z tym moim urwisem to musze na raty!!!
Dzis uciekl mi z kuchni do salonu i wlazl do kominka i zaczal wywalac popiol - to juz nie pierwszy raz!!!
W kuchni mamy taka stara kuchnie olejowa - mozna naiej gotowac a takze dogrzewa kuchnie i w szafce jest caly wlacznik i wylacznik i tam przy rurce kapie troszke to podstawilam sloik a on dzis go wywalil,teraz w calej kuchni wali mi olejem:baffled:!!!!!!!!

Dobra moj szkrab zasnal a ja lece wstawic pranko

reklama
Ja jeszcze nie wymyśliłam, co na obiad będzie:no::-p, pranie trzeba wywiesić. U nas na razie nie pada, więc trzeba korzystać.
ja robie kotlety z serem, a co do prania to u mnie juz drugie sie pierze:tak:

Witam!!!
U nas slonecznie ale chlodno,na szczescie nie pada wiec jakis spacerek z mlodym pozniej zalicze!!!!

MartaF alez Ty szybka jestes,juz posprzatane!!!
Ja zaczelam ale z tym moim urwisem to musze na raty!!!
Dzis uciekl mi z kuchni do salonu i wlazl do kominka i zaczal wywalac popiol - to juz nie pierwszy raz!!!
W kuchni mamy taka stara kuchnie olejowa - mozna naiej gotowac a takze dogrzewa kuchnie i w szafce jest caly wlacznik i wylacznik i tam przy rurce kapie troszke to podstawilam sloik a on dzis go wywalil,teraz w calej kuchni wali mi olejem:baffled:!!!!!!!!

Dobra moj szkrab zasnal a ja lece wstawic pranko
hahaha fajnego masz urwiska w domu:-D

Do góry