reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
Kochane witam ja tylko na chwilkę....
Byłyśmy u lekarza.....nie jest za ciekawie..... nio jakies wirusowe cos tam w jelitach nawet nie pamietam z nerwów.....miałam na 9:50 weszłam chyba o 10:30 mała zmęczona zaspytała mi na rekach, pełno chorych dzieciaczków....masakra jakas....
Przepisała nam na goraczke Bactrim.....bo powiedziała,ze jak wirusowe to lepsze na paracetamolu .... poza tym mamy osłonowo Lactid.....zapisała tez z elektrolitami Orsalit no i smecte.....mała zasneła mi w wózku jak wracalismy co jej sie nigdy nie zdarza...teraz biedna spi....u tego lekara znowu zlapała ja goraczka....mam nadizje,ze jej zejdzie....a no i musze jej mocz złapac i zawieżć do szpitala i pozniej mam zadzwonic do mojej lekarki z wynikami jak cosik tam bedzie niższe niz 135 to do szpitala.....:--
-(
Wiecie co ja mam wszystkiego dość/... serio siedze i ryczec mi sie cche....w ogole z twego wszystkiego zapomiałam,ze nadal nie mam @..... załamka....
Wszystkiego najlepsiejszego dla solenizantów....buziaczki kochaniutkie maluszki:*
Gratulacje dla Karolci ..życzymy kolejnych ząbeczków
Jeny biedna Mariczka, zdrówka kochana i trzymam kciuki aby wyniki były dobre!!!! a co do braku @ zrób sobie jeszcze jeden test
hehhe a mój i zarobi na rodzine i zajmie się Filipkiemzapraszam
Mój też nie wstaje do małej w nocy bo nie słyszy. On nawet budzika nie słyszy i to ja go muszę budzicMarcin ogólnie bardzo mało przy dziewczynach mi pomaga ale na moje własne życzenie. Jeśli wiem że sama sobie dam radę to po co ma mi pomagac. Starczy że musi sam zarobic na naszą rodzinę. A że nie chodzi na 8 godzin do biura tylka na conajmniej 10 godzin do ciężkiej fizycznej pracy to w domu musi odpocząc a nie się z dziwczynami użerac. Taki jest nasz układ i jest nam obojgu w nim dobrze bo każde zna swoje zadania

Ostatnia edycja:
Madzinko, daj znac co powie lekarz.
My też już po wizycie, Jula ma zaczeriwnione gardło, dostała syropek i mamy siedziec w domu

Teraz śpi...
Byłyśmy u lekarza.....nie jest za ciekawie..... nio jakies wirusowe cos tam w jelitach nawet nie pamietam z nerwów.....miałam na 9:50 weszłam chyba o 10:30 mała zmęczona zaspytała mi na rekach, pełno chorych dzieciaczków....masakra jakas....
Przepisała nam na goraczke Bactrim.....bo powiedziała,ze jak wirusowe to lepsze na paracetamolu .... poza tym mamy osłonowo Lactid.....zapisała tez z elektrolitami Orsalit no i smecte.....mała zasneła mi w wózku jak wracalismy co jej sie nigdy nie zdarza...teraz biedna spi....u tego lekara znowu zlapała ja goraczka....mam nadizje,ze jej zejdzie....a no i musze jej mocz złapac i zawieżć do szpitala i pozniej mam zadzwonic do mojej lekarki z wynikami jak cosik tam bedzie niższe niz 135 to do szpitala.....:--
-(
Wiecie co ja mam wszystkiego dość/... serio siedze i ryczec mi sie cche....w ogole z twego wszystkiego zapomiałam,ze nadal nie mam @..... załamka....
Biedna Mari...Kanuś bądź dzielna, trzymamy kciuki i zyczymy zdróweczka

Ollcia, mój też ma mocny sen i nigdy nie słyszy, ze Mała już wstała, ale jak jest w domu, a mi nie chce sie w weekend wstac rano do Małe to dostaje kopniaczka w nogę i zrywa sie szybko na równe nogi
hehe, ale mi o noc chodziło, rano nie ma szans nie być obudzonym przez Bartka

no chyba że mężowy ma na rano to już go nie ma jak wstajemy
-(
ojej, zdróweczka dla Mariczki, trzymamy kciuki żeby szybciutko wróciła do formy :-(
tygrysek82
Ojeny biedna Julcia :-( widzę że okres chorób się pojawił ach ta jesień i zima.............My też już po wizycie, Jula ma zaczeriwnione gardło, dostała syropek i mamy siedziec w domutyle że ja nie mam zaufania do lekrzay z naszej przychodni, więc chyba jutro pojade prywatnie, żeby dokladnie obejrzeli Julcię...
Teraz śpi...
![]()
tygrysek82
heheh dobrych mamy mężów oj dobrych ja to codziennie Bogu dziękuje za swojegoTo ja mam skarb w domu, mój wstaje do Julci, lula ją jak trzeba i ja mam czas pojsc do kosmetyczki, na ploty...
Tygrysku mądre słowa twojej babci![]()

A co do babci staruszeczki to ma już ponad 80 lat i jest najukochańszą babcią i bardzo mądrą kobietką

blizniaki2000
Kanusia, trzymam kciuki, zeby wyniki dobrze wyszły i żebyscie nie szły do szpitala i zeby Mariczka szybko doszła do siebie.
Tygrysku, mądrą masz babusię;-)
Idę robic kawkę, która pije ze mną?
Tygrysku, mądrą masz babusię;-)
Idę robic kawkę, która pije ze mną?
reklama