G
Georgina
Gość
Natalka mój mówi, że niecałe 50zł płaci za neostradkę, my mamy z Liveboxem.a mi zaśpiewali 120
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Natalka mój mówi, że niecałe 50zł płaci za neostradkę, my mamy z Liveboxem.a mi zaśpiewali 120
no widzisz ale tak to jest na wioskachNatalka mój mówi, że niecałe 50zł płaci za neostradkę, my mamy z Liveboxem.
Ja mam w play bezprzewodowy ale tez nie jest super ale w miare:-)
Mnie się studenckie czasy przypomniały i zrobiłam sobie kanapki z szynką i serem i zapiekłam na suchej patelni, mniam
a swoją drogą strasznie mnie dziś łamie w kościach zwłaszcza nogi mnie bolą...jakbym w nocy nie spała ale spacerowała...
my mamy tez neostrade i idzie jak burza siostra ma własnie play i jak tam przysiade to spazmy dostaje ale chyba te wszystkie bezprzewodowe wolniej chodza
Wszystko możliwe wtedy dopiszę lunatykowanie jako objaw towarzyszący zaawansowanej ciążyhahaha moze jednak chodziłas a nie pamietasz:-)![]()
my mamy tez neostrade i idzie jak burza siostra ma własnie play i jak tam przysiade to spazmy dostaje ale chyba te wszystkie bezprzewodowe wolniej chodza
ja mam playa na karte i jak gdzies w plener biore lapka to jest wystarczajacy ale faktycznie jest dosc wolny ...
laski ponawiam pytanie bo juz nie pamietam gdzie szukac ... co polecacie do higieny po porodzie ?? bo cos musze kupic a nie wiem co jest dobre ?? laktacyd czy cos innego ??
ja mam playa na karte i jak gdzies w plener biore lapka to jest wystarczajacy ale faktycznie jest dosc wolny ...
laski ponawiam pytanie bo juz nie pamietam gdzie szukac ... co polecacie do higieny po porodzie ?? bo cos musze kupic a nie wiem co jest dobre ?? laktacyd czy cos innego ??