Ja słyszałam ze tantum rosa jest bardzo dobra.......
laski ponawiam pytanie bo juz nie pamietam gdzie szukac ... co polecacie do higieny po porodzie ?? bo cos musze kupic a nie wiem co jest dobre ?? laktacyd czy cos innego ??

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja słyszałam ze tantum rosa jest bardzo dobra.......
laski ponawiam pytanie bo juz nie pamietam gdzie szukac ... co polecacie do higieny po porodzie ?? bo cos musze kupic a nie wiem co jest dobre ?? laktacyd czy cos innego ??
Ja słyszałam ze tantum rosa jest bardzo dobra....![]()
Co do stanikow to moim zdaniem po ciazy i karmieniu napewno piersi nie beda wygladac tak jak wczesniejnie spodziewajcie sie cudow
![]()
A odnośnie biustów, to mnie wiele kobitek w wieku naszych mam mówiło, że po każdej kolejnej ciąży i karmieniu biust im się zmniejszał.
TAMTUM ROSA JEST DLATEGO DOBRE BO DZIAŁA ZNIECZULAJACO miejscowo znieczula ból i łagodzi szybko wszelkie podraznienia nie uczula ...... itd tak slyszalam od znajomych ktore rodzily wczesniej .....
Ja na razie mam Perfecta Mama, ale czytałam na nim, że można też po porodzie stosować to pewnie będę korzystać bo nie wywalę przeca.
Czy ktoś miał usg w 33 tc? Co ciekawa jestem ile Maluszek może wtedy ważyć.