reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Hello Mamusie! ;-)

Mam nadzieje ze humory dopisuja i nic nikomu nie dolega (nie skonczylam jeszcze czytac dzisiejszych wpisow :tak:)

Ja dzis rano doznalam szoku bo z wlasnej glupoty weszlam pod motor :baffled: Cale szczescie facet dal rade wyhamowac a mi zrobilo sie miekko w kolanach. Cala droge przepraszalam w myslach dzidziusia ze tak sie przeze mnie przestraszyl :-(

Co do stanikow to moim zdaniem po ciazy i karmieniu napewno piersi nie beda wygladac tak jak wczesniej:no:nie spodziewajcie sie cudow:no:

Moje juz teraz nie wygladaja jak przed ciaza. Zanim zdazylam sobie uswiadomic ze takie zjawisko jak rozstepy wystepuje juz mialam brazowe krechy pod spodem. Tylko gora zostala nienaruszona

A odnośnie biustów, to mnie wiele kobitek w wieku naszych mam mówiło, że po każdej kolejnej ciąży i karmieniu biust im się zmniejszał.

Zmniejszal??? To mi sie calkiem zapadnie :shocked2:

Ja mam neostrade i dopuki sie nie psuje jest super:tak:tez mieszkam na wsi i placilam wczesniej 110 zl za 1 mege bo nie mialam telefonu stacjonernego (nie chcielismy) i musielismy placic 36 zl za konserwacje lini.Teraz w tym miesiacu byl pan z neostrady i zmienil am umowe tzn.podlaczyl telefon ale mamy go zawiesic i bedziemy placic cos kolo 70 zl ale ze wzielismy tez telewizje to wyszlo nam teraz miesiecznie 59 zł.Zreszta zobaczymy jak to bedzie.

Co do kosmetykow po porodzie to ja slyszalam ze powinno sie uzywac tego co dotychczas,ja uzywam Laktacyd i tez polecam Tantum Rosa:tak:pamietam tez ze podmywalam sie rozcieczona kalia:tak:

laski ponawiam pytanie bo juz nie pamietam gdzie szukac ... co polecacie do higieny po porodzie ?? bo cos musze kupic a nie wiem co jest dobre ?? laktacyd czy cos innego ??

Ja uzywam zwykłego szarego mydła,jest nawet w płynie;-) mój gin mówi,że w ciązy i po porodzie do podmywania szare mydło jest najlepsze. W poprzedniej ciązy też go używałam i wszystko było ok.

Emiro Kobieto uważaj na siebie!!!!!
Ależ cos w tej ciązy jest takiego,że ja też jestem roztrzepana:-(

reklama
Do góry