reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
No ale ustosunkowałam się do tego co Nessi pisała odnośnie wagi dziecka przy urodzeniu. Że kobitki mające mniej niż 50kg przed porodem mają większe prawdopodobieństwo urodzenia małego maluszka. Wiadomo, że realia a teoria to dwie inne sprawy.

dokładnie. moja mama ważyła ok 65 kg przed zajściem ze mną w ciążę, z moim bratem 70 kg a też wyciągnęli go małego :tak:

Ja się boję tego, że na 3D Mała nie będzie się chciała ładnie pokazać jak do tej pory na zwykłych usg i będę niepocieszona bo się już napaliłam, że tak dokładnie ją zobaczę;)

Mi moja mama mowila ze jak sie urodzilam to bylam najdluzszym i najbrzydszym dzieckiem na oddziale :sorry2: i mialam najdluzsze i czarne wlosy :blink:

hehe, ja wyglądałam jak mały Mongoł - skośne oczy (czarne, żeby nie było! wcale nie były niebieskie!) i czarne włosy... niech żyją tatarskie korzenie :-D

Ja się boję tego, że na 3D Mała nie będzie się chciała ładnie pokazać jak do tej pory na zwykłych usg i będę niepocieszona bo się już napaliłam, że tak dokładnie ją zobaczę;)

Nam sie nie udało zobaczyć malucha w 30 tyg. na 3 D, niestety wsadził buzię w łożysko i było widac tylko uszko:baffled:

reklama
Do góry