reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
NO WIEC DZIEWCZYNY LECE SIE PRZYGOTOWAC na wizyte u Gina !!!:tak: trzymajcie kciukasy ,,,, dam znac jak wróce ..... ide bo za godzine juz mam wizyte a jeszcze trzeba sie podszykowac.... do pozniej ...

hehehe niee
1168633295.jpg

1168632724.jpg
Marta, on jest śliczny:-) Ale ciemna karnacja, nieźle....
Ja juz po obiadku, wyinternetowałam się i kurcze, dłużej juz tej nauki nie mogę odkładac:-( Ech...
Ale będę Was dzielnie podczytywać

Witam mamuśki!

Mało się udzielałam w weekend, bo czułam się fatalnie, nie tylko psychicznie, ale i fizycznie. Miałam momentami wrażenie, że mi dzidziuś wychodzi ;/ No i wrażenie nie było jednak mylne, dziś wizyta u gina. No i ginka zaniepokojona mocno, bo mowi, ze szyjki to wg niej juz praktycznie prawie nie mam. Jutro usg na gwałt mi umówiła, żeby potwierdzić jak jest źle ;/
Oprócz tego usłyszałam, że jak skończy się na konieczności leżenie to będzie najlepsza opcja. Karol chce już wyjść, no patrzcie co za grubasek uparciuszek!Teraz leżymy z mężem i próbujemy mu przetłumaczyć, że u mamy w brzuchu najlepiej i że ma zostać tam jeszcze troche.
Pocieszające jest to, że znikneła mi anemia (juhuu - picie soków z marchewki i buraka jednak pomaga!) i oprócz bakterii w moczu wyniki mam idealne i perfekcyjne.
No więc do jutra plackiem leżę i zabieram się do zamawiania wyprawki , w końcu nic praktycznie na obecną chwilę nie mamy;/ Aż strach pomyśleć co by było gdyby Lolek faktycznie zechciał wcześniej wyskoczyć.

reklama
Asia i mój Antoś dzidzi nie moze sie doczekać, mówi, zeprzez pępek braciszek wyjdzie:tak: Jakie mądre dziecko:-D

Madziarena to tzreba powiedziec lekarzowi ze sił juz nie masz a poza tym duzo stresów w pracy;-)
Moj mowi ze przez brzuszek bo sam tak byl wyciagany przez cc,i w to bardzo wierzyy !!!NO ale ciekawe jak mu wytlumacze jak bede SN rodzic i blizny na brzuchu nie bede miala :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::-DBedzie dociekal !

Do góry