reklama
W
wika_20
Gość
NO WIEC DZIEWCZYNY LECE SIE PRZYGOTOWAC na wizyte u Gina !!!
trzymajcie kciukasy ,,,, dam znac jak wróce ..... ide bo za godzine juz mam wizyte a jeszcze trzeba sie podszykowac.... do pozniej ...

to za mnie i za Maggie f też proszę trzymać kciukiNO WIEC DZIEWCZYNY LECE SIE PRZYGOTOWAC na wizyte u Gina !!!trzymajcie kciukasy ,,,, dam znac jak wróce ..... ide bo za godzine juz mam wizyte a jeszcze trzeba sie podszykowac.... do pozniej ...

lajtway
Fanka BB :)
Marta, on jest śliczny:-) Ale ciemna karnacja, nieźle....hehehe niee
![]()
![]()
Ja juz po obiadku, wyinternetowałam się i kurcze, dłużej juz tej nauki nie mogę odkładac:-( Ech...
Ale będę Was dzielnie podczytywać
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
to za mnie i za Maggie f też proszę trzymać kciuki![]()
trzymam wszystkie kciuki !! dajcie znac jak bedziecie juz po !!
antos jest przesliczny !!
ja tez zasiadam do ogladania ostrego dyzuru !!
NIo, wiecie tak poogladałam zdjęcia Antka i nie mogę sie doczekac porodu:-)
Tak jest, trzymamy!!!
trzymam wszystkie kciuki !! dajcie znac jak bedziecie juz po !!
Tak jest, trzymamy!!!
Purchawka
Mama Lolka :-)
Witam mamuśki!
Mało się udzielałam w weekend, bo czułam się fatalnie, nie tylko psychicznie, ale i fizycznie. Miałam momentami wrażenie, że mi dzidziuś wychodzi ;/ No i wrażenie nie było jednak mylne, dziś wizyta u gina. No i ginka zaniepokojona mocno, bo mowi, ze szyjki to wg niej juz praktycznie prawie nie mam. Jutro usg na gwałt mi umówiła, żeby potwierdzić jak jest źle ;/
Oprócz tego usłyszałam, że jak skończy się na konieczności leżenie to będzie najlepsza opcja. Karol chce już wyjść, no patrzcie co za grubasek uparciuszek!Teraz leżymy z mężem i próbujemy mu przetłumaczyć, że u mamy w brzuchu najlepiej i że ma zostać tam jeszcze troche.
Pocieszające jest to, że znikneła mi anemia (juhuu - picie soków z marchewki i buraka jednak pomaga!) i oprócz bakterii w moczu wyniki mam idealne i perfekcyjne.
No więc do jutra plackiem leżę i zabieram się do zamawiania wyprawki , w końcu nic praktycznie na obecną chwilę nie mamy;/ Aż strach pomyśleć co by było gdyby Lolek faktycznie zechciał wcześniej wyskoczyć.
Mało się udzielałam w weekend, bo czułam się fatalnie, nie tylko psychicznie, ale i fizycznie. Miałam momentami wrażenie, że mi dzidziuś wychodzi ;/ No i wrażenie nie było jednak mylne, dziś wizyta u gina. No i ginka zaniepokojona mocno, bo mowi, ze szyjki to wg niej juz praktycznie prawie nie mam. Jutro usg na gwałt mi umówiła, żeby potwierdzić jak jest źle ;/
Oprócz tego usłyszałam, że jak skończy się na konieczności leżenie to będzie najlepsza opcja. Karol chce już wyjść, no patrzcie co za grubasek uparciuszek!Teraz leżymy z mężem i próbujemy mu przetłumaczyć, że u mamy w brzuchu najlepiej i że ma zostać tam jeszcze troche.
Pocieszające jest to, że znikneła mi anemia (juhuu - picie soków z marchewki i buraka jednak pomaga!) i oprócz bakterii w moczu wyniki mam idealne i perfekcyjne.
No więc do jutra plackiem leżę i zabieram się do zamawiania wyprawki , w końcu nic praktycznie na obecną chwilę nie mamy;/ Aż strach pomyśleć co by było gdyby Lolek faktycznie zechciał wcześniej wyskoczyć.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
co te nasze dzieciaczki tak sie ostatnio spiesz !!?? strach sie bac ... cholera a ja dopiero w 7 miesiacu jestem !! jeszcze bite 2 przedemna!!
reklama
Moj mowi ze przez brzuszek bo sam tak byl wyciagany przez cc,i w to bardzo wierzyy !!!NO ale ciekawe jak mu wytlumacze jak bede SN rodzic i blizny na brzuchu nie bede mialaAsia i mój Antoś dzidzi nie moze sie doczekać, mówi, zeprzez pępek braciszek wyjdzieJakie mądre dziecko
Madziarena to tzreba powiedziec lekarzowi ze sił juz nie masz a poza tym duzo stresów w pracy;-)