Pauluś89
Grudzień 2009
Problemów z kasa to chyba rzadko która nie ma teraz. A co do badania to mój mnie wziernikiem już nie bada-uważa, że lepiej nie ruszać tam za bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Problemów z kasa to chyba rzadko która nie ma teraz. A co do badania to mój mnie wziernikiem już nie bada-uważa, że lepiej nie ruszać tam za bardzo
Pomyśl o tym bo chyba lepiej jednak do szpitalaCwaniara ;-)
Nic z tego jeszcze parę dni muszę wytrzymać i coś wymyślić (kasa) a w szpitalu to prawda czuła bym się bezpieczniej![]()
No widzisz mój gin bada do końca a mnie się wystraszy.Problemów z kasa to chyba rzadko która nie ma teraz. A co do badania to mój mnie wziernikiem już nie bada-uważa, że lepiej nie ruszać tam za bardzo
No widzisz mój gin bada do końca a mnie się wystraszy.
Ej chodzi o to że po fenku dalej są skurcze i to coraz częściej i to go mierzi :-(
5 tabletek i nic,ile tabletek bierzesz dziennie?
Ja juz dawno mam nisko do porodu
Mea- http://dziecko.onet.pl/35183,0,0,poznano_przyczyne_smierci_lozeczkowej,artykul.html ten art. to ściemarachunek prawdopodobieństwa, czytałam go rano
SIDS - JEST MNIEJ ZGONÓW jak dzieci nie spią na brzuszkachale to wiemy już dawno, wpływ rodziców co do SIDS to tylko obliczenia % nadal nie wiadomo co się stało z połową dzieci które spały same!
No fakt to może się martwić.No widzisz mój gin bada do końca a mnie się wystraszy.
Ej chodzi o to że po fenku dalej są skurcze i to coraz częściej i to go mierzi :-(
5 tabletek i nic,
uciekam na kolację A. zrobił