reklama
To nie mozesz poprosic gina o zwolnienie?? czy juz masz jakis termin od ktorego idziesz na zwolnienie?odpoczac
O zwolnienie za bardzo poprosic nie moge bo tu w uk powiedzenie "ciaza to nie choroba" traktuja powaznie az do granic absurdu. Ale na zwolnienie ide juz niedlugo - 20 listopada

maarta100 synek cudny!!! i faktycznie sniada karnacje mial
ja niestety skazana jestem na zakupy przez internet bo nie wolno mi sie ruszac z lozka :-(
Jesli chodzi o zakupy przez internet to chwilowo jestem nastawiona na nie

I podejrzewam ze jeszcze jednej rzeczy nie wlozyli ale zaklne dopiero jak rozpakuje do konca. Nie mam cierpliwosci na takie rzeczy

Widze ze kolejne dzieciaczki nie moga doczekac sie wyjscia na swiat! Niecierpliwe stworzonka

Moja corcia nie mogla nosic tych biedronkowychco jej kupilam i zalozylam to po jakims czasie dupsko odparzone miala:-(wiec nie bylo wyjscia i uzywalam pampersow.
Moja cora urodzila sie i miala 3340 g i 56 dlugateraz ma 104 cm i jakies 21 kilo.
ANTEK slicznie wygladal ale nie mial czasami zóltaczki?Taki jakis zóltawy mi sie wydaje?!
No i u nas biedronkowe się nie sprawdziły pampersy:-( koleżanki chetnie tez te z LIDLa uzywałay ale jak dla mnie to one zbyt szybko przemakały:-(
No widzę Kopciuszku,ze nasze dzieci podobnych gabarytów, do małych nie należą;-)

Tak, Antek przechodził ostrą żółtaczkę, przez to dłużej w szpitalu leżeliśmy.
NO Laski trzymajcie sie, mam nadzieje, że wszystkie wytrzymamy do terminu porodu.

Natalka tu miala taki pomysl, zeby korkiem sie zatkac, ja bym tak z wami wszystkimi zrobila baaa dodatkowo zakleila ten korek mocna tasma i kolanka razem skleila Kropelka a sooooo!!!!

ja ledwo wrocilam...
bylam u ginki bo jest w tym szpitalu co maz i narazie nic na gorsze sie nie zmienilo, ale mam sie zjawiac u niej co dzien poki maz nie wyjdzie...
pije kakao bo nawet mi sie jesc nie chce...
ale widze ze tak jak u mnie..ja tez po malowaniu trafilam do szpitala..
a potem polozn mowila "okna sie myje po terminie" - podobno rak nie mozna podnosic...
dagmar powinnas teraz sie polozyc...wiem ze kasa cisnie czesto ale jak urodzisz wczesniaczka to wtedy moze przycisnac...
uwazaj na siebie plissss...
bylam u ginki bo jest w tym szpitalu co maz i narazie nic na gorsze sie nie zmienilo, ale mam sie zjawiac u niej co dzien poki maz nie wyjdzie...
pije kakao bo nawet mi sie jesc nie chce...
nie martw sie ja swojego juz nie widze;-)moj pepek patrzy smutno w dolbrzuch mi opada!
lezec!! ne wstawac!!Witam mamuśki!
Mało się udzielałam w weekend, bo czułam się fatalnie, nie tylko psychicznie, ale i fizycznie. Miałam momentami wrażenie, że mi dzidziuś wychodzi ;/ No i wrażenie nie było jednak mylne, dziś wizyta u gina. No i ginka zaniepokojona mocno, bo mowi, ze szyjki to wg niej juz praktycznie prawie nie mam. Jutro usg na gwałt mi umówiła, żeby potwierdzić jak jest źle ;/
Oprócz tego usłyszałam, że jak skończy się na konieczności leżenie to będzie najlepsza opcja. Karol chce już wyjść, no patrzcie co za grubasek uparciuszek!Teraz leżymy z mężem i próbujemy mu przetłumaczyć, że u mamy w brzuchu najlepiej i że ma zostać tam jeszcze troche.
Pocieszające jest to, że znikneła mi anemia (juhuu - picie soków z marchewki i buraka jednak pomaga!) i oprócz bakterii w moczu wyniki mam idealne i perfekcyjne.
No więc do jutra plackiem leżę i zabieram się do zamawiania wyprawki , w końcu nic praktycznie na obecną chwilę nie mamy;/ Aż strach pomyśleć co by było gdyby Lolek faktycznie zechciał wcześniej wyskoczyć.
ale widze ze tak jak u mnie..ja tez po malowaniu trafilam do szpitala..
a potem polozn mowila "okna sie myje po terminie" - podobno rak nie mozna podnosic...
dagmar powinnas teraz sie polozyc...wiem ze kasa cisnie czesto ale jak urodzisz wczesniaczka to wtedy moze przycisnac...
uwazaj na siebie plissss...
taki zebyc min dwie godziny miala przerwy od jednego siusiania do drugiego;-)mam jeszcze do was takie pytanie - musze dac jutro mocz do analizy ... ktory mocz mozna uznac za poranny ?? ten o 3, 5 czy 8 rano ??
zazdroszcze;-)ejejejejejejja juz niebawem zaczynam 35 tydzien......... ło matko!!!!!!!!!!!
tylko sie cieszyc mozesz...a ja sie chyba powoli zaczne bac![]()
bac to sie musimy my te co leza na fenku;-)
ja im blizej konca tym bardziej dorastam do porodu...
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ło matko toż to koniec swiata
nawet Mea musi leżeć!!!! To juz naprawde nie jest smieszne
Natalka tu miala taki pomysl, zeby korkiem sie zatkac, ja bym tak z wami wszystkimi zrobila baaa dodatkowo zakleila ten korek mocna tasma i kolanka razem skleila Kropelka a sooooo!!!!;-)
;-)
nie boj nic !! ja to tak raczej profilaktycznie
Ostatnia edycja:
reklama
oby;-)nie boj nic !! ja to tak raczej profilaktycznie![]()