reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

hahahahhahahahahhaha jaka laskaa
czytam o tym spojeniu łonowym, co jest przyczyną że boli, a laska pisze do lekarza tak:
"Czuję się wtedy jakby jakaś siła chwyciła moją miednicę i chciała ją złamać w sposób w jaki rozrywa się pieczonego kurczaka;)"
dobra panna hehehe:-):-):-) pieczony kurczak hahahha no nie mogę :p

reklama
NO co szukam o tym dretwieniu palcow to wyskauje mi jedno i to samo !

Drętwienie rąk w ciąży. - Specjalista radzi - Poradnik - ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie.

zespol ciesni nadgarstka przypadlosc bardzo czesta w ciazy !!! wiec to olewam ,aczkolwiek czuje sie jak paralita !:-D:-D

widzisz dobrze ze to znalazlas ... bo ja dokladnie tak mam ze bola mnie palce zwlaszcza w nocy i rano i dretwieja !! juz sie zaczynalam martwic !! a to od wody jest !!

Ok ja zmykam chwile sie polozyc przekąsić coś i troche TV ogladnac bo od tego komputera to oczy mi juz całkiem padna. A mam jeszcze takie pytanie: czy są tu dziewczyny które noszą soczewki? ale nie chodzi mi o te korygujace tylko zwykle kolorowe bez mocy. Jak któraś wie to proszę niech napisze jak to jest z soczewkami w ciązy czy mozna je nosić czy jest od góry ustalone że nie wolno.

obojetnie jakie mozna nosic bez przeszkod !!

Nie wiem, czy nadrobiłaś, ale napisałam Ci, wczoraj wieczorem co myślę na temat Twojego pójścia do szpitala- nie chcę Cię obrażać, tylko proszę, żebyś nie denerwowałam się ale przemyślała raz jeszcze wszystko, a dziś chcę dodać kolejny argument za, że jeśli pójdziesz do szpitala to tam będą mieli obowiązek zrobić Ci w Twoim przypadku konsultacje hematologiczne wraz z kompletem badań i to za DARMO.

Moniś ja ci przypominam, że mi nie zrobili konsultacji i puścili do domu w zeszłym tygodniu.
Mój lekarz jest wściekły po prostu!
A w S-ckim szpitalu powiedzieli, że zrobią jak będę rodzić.
Tzn. ściągnom hema, zrobią konsultację i rozpoczną podawanie leków w 2-3 godziny tak??:wściekła/y:

gruszkę, aspiratora do ręki nie chce brać w ogóle ....

ja też mam gruszkę, jakaś z Canpola, może nie będzie często potrzebna. Jakoś tych elektronicznych rzeczy się boję :p
tak samo jak nie wierzę tym cholernym elektronicznym termometrom pod pachę... ufałam tylko tym rtęciowym, no ale sobie takiego termometra ogrodowego nie wepcham pod pachę haha :p

w XIX w radzono sobie z gruszką to i XXI tym bardziej sobie poradzę, dla mnie aspirator jest ochydny i nie będe dziecku gili z nosa wysysać :errr::baffled:

ja też mam gruszkę, jakaś z Canpola, może nie będzie często potrzebna. Jakoś tych elektronicznych rzeczy się boję :p
tak samo jak nie wierzę tym cholernym elektronicznym termometrom pod pachę... ufałam tylko tym rtęciowym, no ale sobie takiego termometra ogrodowego nie wepcham pod pachę haha :p

U mnie najlepiej sprawdziła się woda morska:tak: STERIMAR:tak: gruszki nie używałam.
A termometr- najlepszy jest ten przykładany do ucha, w przeciągu sekundy jest odczyt i odczyt jest prawidłowy, zgadza sie z tym z termometra pod pachę, sprawdzałam:tak:

reklama
Do góry