reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam kochane ja wróciłam ze szpitala miałam usg ginka zrobiła takie szczegółowe i okazało się że z dzidzią jest dobrze ma koło 10cm i serduszko biło 156 uderzeń na minutę i wierciło się bardzo:-).
Miałam usg przez brzuch i dowcipnie i nie ma nigdzie miejsca skąd te upławy wychodzą dostałam dalej zastrzyki i teraz na wizytę będę chodziła co dwa tygodnie bo raz na miesiąc to za długo a jak nie miną jeszcze jakiś czas to szpital mnie czeka. Teraz wizytę mam 10listopada i może się dowiemy co siedzi w brzuszku bo dzisiaj dzidzia się odwróciła i nic nie było widać ale mi się coś wydaje że będzie dziewczynka:-).

witam , w nocy nie brudział i dzis rano tez, dopiero niedawno znów zaczęłam lekko brudzić na brązowo, mąż juz poszedł do pracy, mój lekarz jutro dopiero przyjeżdza i dopiero jutro mam wizytę, dopóki plamienie nie bedzie wieksze i nie bedzie mnie nic bolec poczkeam do wizyty, a jak coś to polece do szpitala, chyba dobrze mysle, a teraz kłade sie i ide coś obejrzec by nie myslec

ticker.php

Witam kochane ja wróciłam ze szpitala miałam usg ginka zrobiła takie szczegółowe i okazało się że z dzidzią jest dobrze ma koło 10cm i serduszko biło 156 uderzeń na minutę i wierciło się bardzo:-).
Miałam usg przez brzuch i dowcipnie i nie ma nigdzie miejsca skąd te upławy wychodzą dostałam dalej zastrzyki i teraz na wizytę będę chodziła co dwa tygodnie bo raz na miesiąc to za długo a jak nie miną jeszcze jakiś czas to szpital mnie czeka. Teraz wizytę mam 10listopada i może się dowiemy co siedzi w brzuszku bo dzisiaj dzidzia się odwróciła i nic nie było widać ale mi się coś wydaje że będzie dziewczynka:-).

Karola- to dobrze że wszystko z dzidziusiem dobrze.Teraz to powodzenia z tymi wstętnymi upławami....chciałoby się powiedzieć niech sobie idą w pis**ale to mało polityczne więc niech sobie idą w cholere:angry:

2nn3lbetd9e6dbef.png

amorek i karola niech te upławy wreszcie dadzą w Wam spokój, ile można???
ja tez mam jakieś, ale takie w normie, nic brązowego ani czerwonego, lekarka w kółko mnie chciała na nie leczyć w NFZ, ale dziś ide pierwszy raz prywatnie do tego gina co w pierwszej ciąży i on mi już zrobi wymaz i wszystko co trzeba, ciekawe czy podejrzy płeć na USG, wizytę mam na 21:10 !!!! także jutro Wam zdam relację

Kochane dziękuję wam ale naprawdę nie mam już siły do tych upławów leże i odpoczywam cały czas i już jestem naprawdę wykończona ale najważniejsze żeby wszystko było dobrze z dzidzią. Teraz za dwa tygodnie mam wizyte i może uda się podejrzeć co w brzuszku siedzi:-):-)

no a ja za tydzien bede biec do gina :)... wtpie zebysmy zauwazyli plec na poczatku 16tc... ale na kolejnej czyli 26.11 to juz chyba tak ... to juz bedzie 19tc - hmmmm to odrazu na polowkowe sie dziabne :D.... ojej za 4tyg to juz bedzie polowa ciazy?? <szok>

reklama
i jak sie nie poprawi to rozwod i tyle...... proste :)...

oj nie takie proste, rozwod przy malym dziecku to ciezka sprawa, bo niby dobro maloletniego najważniejsze czy cos
poza tym i tak bedzie musial dziecko uznac bo domniemanie ojcostwa jest dopiero od 180 dni po zawarciu malzensctw wiec w USC tyle samo zalatwiania, a niektóre walki rodzicow "o dziecko" po to tylko zeby zrobic drugiemu na zlosc sa normalnie przerazające... juz nie wiem czy nie lepiej miec dziecko z NN ojcem

Karola
strasznie sie ciesze ze z dzidzią oki!!

amorku mam nadzieje ze do jutra jakoś spokojnie wytrzymasz! powodzenia!!

u mnie po obiadku, chyba sie zbierzemy już do jednego dziadziusia na cmentarz, bo jutro moge nie przetrwać zajęć, wizyty w dziekanacie, 2 cmentarzy i jeszcze wizyty u tesciowej...

Do góry