od 100 euro w gore, zalezy gdzie robic. Ale 3d lub 4d to juz wydatek jakies 2 razy wiekszy (bo trzeba miec skierowanie od lekarza, a sama wizyta to ok 50euro), wiec jak widzisz kwoty dosyc znacznea ile usg moze kosztowac??

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
od 100 euro w gore, zalezy gdzie robic. Ale 3d lub 4d to juz wydatek jakies 2 razy wiekszy (bo trzeba miec skierowanie od lekarza, a sama wizyta to ok 50euro), wiec jak widzisz kwoty dosyc znacznea ile usg moze kosztowac??
ja mam tak samo z ginem w Pl - dobry jest i chwalony, ale nie daje tel do siebie i wizyta 100, do tego za kazde badanie czy USG czy cos trzeba placic oddzielnie :-( Drogie te nasze dzieci, a jeszcze nie sie urodzily nawetNo to zazdroszcze- bo mnie sama wizyta kosztuje 100 zł i niestety nie mam nawet telefonicznego kontaktu z ginem....ale ciężko mi go zmieniać, bo jest dobrym lekarzem...![]()
za zwykle usg??
normalne ceny??
osobne placenie za usg??
nie no sorry ale dla mnie to dramat!!
dziekuje bogu za mojego gina!!!
no fakt... - moj gin przyjmuje w prywatnym gabinecie.... ale naprawde nie moge uwierzyc w to co piszecie!!Aniołku , to wszystko zależy od miasta, czy jest to prywatny gabinet czy jakaś klinika itp.... nasze maluszki sporo nas kosztuja, ale czego się nie robi dla zdrowia dzidziusia:-)
od 100 euro w gore, zalezy gdzie robic. Ale 3d lub 4d to juz wydatek jakies 2 razy wiekszy (bo trzeba miec skierowanie od lekarza, a sama wizyta to ok 50euro), wiec jak widzisz kwoty dosyc znaczne![]()
a widzisz, do Polmedu nie dzwonilamTeż mnie z nóg ścięło jak dowiedziałam się ,że 3D/4D kosztuje w Polmedzie (chyba tam..) 200 euro stwierdziłam ,ze im się w głowach poprzewracało i nie mam zamiaru tyle płacić
tyle ,że bez skierowania moje 2 koleżanki tam chodzą i już ( są około 8 miesiąca powydawał ma wszystko około 1500 euro
Ja stwierdziłam ,że dopóki nic się nie dzieje to GP(bezpłatny) i szpital(bezpłatny) mi wystarczą
![]()