od 100 euro w gore, zalezy gdzie robic. Ale 3d lub 4d to juz wydatek jakies 2 razy wiekszy (bo trzeba miec skierowanie od lekarza, a sama wizyta to ok 50euro), wiec jak widzisz kwoty dosyc znacznea ile usg moze kosztowac??

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
od 100 euro w gore, zalezy gdzie robic. Ale 3d lub 4d to juz wydatek jakies 2 razy wiekszy (bo trzeba miec skierowanie od lekarza, a sama wizyta to ok 50euro), wiec jak widzisz kwoty dosyc znacznea ile usg moze kosztowac??

ja mam tak samo z ginem w Pl - dobry jest i chwalony, ale nie daje tel do siebie i wizyta 100, do tego za kazde badanie czy USG czy cos trzeba placic oddzielnie :-( Drogie te nasze dzieci, a jeszcze nie sie urodzily nawetNo to zazdroszcze- bo mnie sama wizyta kosztuje 100 zł i niestety nie mam nawet telefonicznego kontaktu z ginem....ale ciężko mi go zmieniać, bo jest dobrym lekarzem...![]()

za zwykle usg??
;-)normalne ceny??
osobne placenie za usg??
nie no sorry ale dla mnie to dramat!!
dziekuje bogu za mojego gina!!!
no fakt... - moj gin przyjmuje w prywatnym gabinecie.... ale naprawde nie moge uwierzyc w to co piszecie!!Aniołku , to wszystko zależy od miasta, czy jest to prywatny gabinet czy jakaś klinika itp.... nasze maluszki sporo nas kosztuja, ale czego się nie robi dla zdrowia dzidziusia:-)

od 100 euro w gore, zalezy gdzie robic. Ale 3d lub 4d to juz wydatek jakies 2 razy wiekszy (bo trzeba miec skierowanie od lekarza, a sama wizyta to ok 50euro), wiec jak widzisz kwoty dosyc znaczne![]()
) 200 euro stwierdziłam ,ze im się w głowach poprzewracało i nie mam zamiaru tyle płacić
tyle ,że bez skierowania moje 2 koleżanki tam chodzą i już ( są około 8 miesiąca powydawał ma wszystko około 1500 euro
Ja stwierdziłam ,że dopóki nic się nie dzieje to GP(bezpłatny) i szpital(bezpłatny) mi wystarczą
a widzisz, do Polmedu nie dzwonilamTeż mnie z nóg ścięło jak dowiedziałam się ,że 3D/4D kosztuje w Polmedzie (chyba tam..) 200 euro stwierdziłam ,ze im się w głowach poprzewracało i nie mam zamiaru tyle płacić
tyle ,że bez skierowania moje 2 koleżanki tam chodzą i już ( są około 8 miesiąca powydawał ma wszystko około 1500 euro
Ja stwierdziłam ,że dopóki nic się nie dzieje to GP(bezpłatny) i szpital(bezpłatny) mi wystarczą
![]()
ale z tego co dziewczyny pisza na roznych forach, to nie jest to przychodnia najwyzszych lotow (nie wiem na pewno, bo sama nie bylam) wiec raczej sie tam nie wybiore. Pozatym tak jak mowisz - poki nic sie nie dzieje, nie ma co przeplacac. Zwlaszcza ze i tak do Pl leca, wiec poczekam sobie, a 200 euro czy cos kolo tego przeznacze na wozek, albo przynajmniej jego czesc