kopciuszek2107
Fanka BB :)
Sliczna ta pizamka !!!!!!!!!! chyba se strzele taka sama bo jedna narazie mam!
Aska tylko ze ten sprzedawca ma tylko ostatnie szuki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sliczna ta pizamka !!!!!!!!!! chyba se strzele taka sama bo jedna narazie mam!
Ja słyszałam że wystarcza. Są też takie ceramiczne pojemniki zawieszan na grzejnikach. W każdym razie to taka tańsza wersja nawilzaczaja mam swietny nawilzacz powietrza - recznik na kaloryfer !! ale nie wiem czy przy dziecku to bedzie wystarczajace !!
Ja nie mam spakowaneji nie mam zamiaru jak narazie pakowac
nie spiedszy mi sie z porodem,mam jeszcze czas choc nie jest za ciekawie:-(
Wlanie zamowilam sobie koszule do karmienia taka
Koszula do karmienia róż 46 LOOKat 2497 OSTATNIE (786331941) - Aukcje internetowe Allegro
A tak pozatym to w pierwszej ciazy pakowalam sie na dzien przed porodemjak dostalam skierowanie od gina do szpitala
byl to 36 tydzien.
A mam jeszcze pytanko do was.
Kupujecie wogole jakis nawilżacz?Jesli tak to jaki byscie polecily bo ja sie kompletnie nie znam?
Też o tym myślałam.ja mam swietny nawilzacz powietrza - recznik na kaloryfer !! ale nie wiem czy przy dziecku to bedzie wystarczajace !!
Czemu u mnie zamiast imienia Martynka jest napisane Glitery.pl?![]()
Ja niby też, ale tylko zarejestrowana, bez żadnych pakiecików. Skasowałam gliterka, mam w statusie Martynkę;-)cos sie ostatnio dzialo z gliterami, kopciuszka tez tak ma i jeszcze kilka dziewczyn ... a rejestrowalyscie sie tam na gliterach ?? bo u mnie ciagle dziala !! a ja jestem zarejestrowana ...