reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja nie mam spakowanej:no:i nie mam zamiaru jak narazie pakowac:no:nie spiedszy mi sie z porodem,mam jeszcze czas choc nie jest za ciekawie:-(
Wlanie zamowilam sobie koszule do karmienia taka
Koszula do karmienia róż 46 LOOKat 2497 OSTATNIE (786331941) - Aukcje internetowe Allegro
A tak pozatym to w pierwszej ciazy pakowalam sie na dzien przed porodem:tak:jak dostalam skierowanie od gina do szpitala:tak:byl to 36 tydzien.

Ja też jeszcze nie jestem spakowana, ale to dlatego, że nie mam pojęcia co brać. Jak pytałam w szkole rodzenia to powiedzieli, że szczoteczkę do zębów i tyle. Położna mówiła, że może jakiś szampon jak chcę. Na stronie szpitala mam tylko wspomniane ewentualne wyniki badań, dowód osobisty, jakąś książkę i/lub muzykę jeśli chcę i fotelik żeby dziecko zabrać do domu. Więc chyba wszystko mi dadzą?

A mam jeszcze pytanko do was.
Kupujecie wogole jakis nawilżacz?Jesli tak to jaki byscie polecily bo ja sie kompletnie nie znam?

Cały czas się zastanawiam czy warto. W końcu co chwila będzie pranie schnąć więc może wystarczy? A jak nie to tak jak Mea - ręcznik na kaloryfer i tyle. Szkoda mi kasy trochę, bo to droga impreza, a że się nie znam to sprzedawca może mi wszystko wcisnąć :sorry:

Miałam niezłą akcję. Zaś spadłam ze schodów. Tzn objechałam na dupie z paru schodów. Na jednym odcinku schodów ''poręczami'' są 2 ściany. Poza tym Mój stwierdził, że on nie chce się godzić, że pewnie i tak na krótko będzie ok, to już lepiej nie gadać ze sobą;/ Poza tym na te jego epitety powiedział, że miał powód to zaklnął na mnie. Wkurzył mnie tym strasznie, ale może jeszcze się jakoś dogadamy..... :|
Aha Małej nic nie jest po upadku bo to na dupę spadałam, poza tym Mała dokazuje ładnie. Tak czy siak i tak dziwnie mi na brzuszku, ale nie wiem z czego. Jest miękki i nie ma skurczy, może przez rozciąganka Małej.

widze ze moj motyw z recznikiem chwycil :) ale tak na serio to polecam pogodynki z pomiarem wilgotnosci powietrza ... dobrze jesli jest ok 40% a u nas jak sie grzeje w kaloryferach to spada ponizej 30 i jest masakra !! dlatego ja uparcie susze pranie w sypialni bo przez to lepiej mi sie spi !! a tesciowa uparcie na mnie drze buzie ze wilgoc w domu jest i mam to pranie wyniesc na strych !! kurna jak wiem ze mi schnie nos i gardlo w nocy znaczy ze NIE JEST WILGOTNO!! ale glupiej babie tego nie wytlumaczysz ... no i drze na mnie ze jak bedzie dziecko to w sypialni powinno byc goraco tak z 24-25st !! a wszyscy i wszedzie pisza ze ma byc 21 st !! no i znowu tlumacz glupiemu !! ja nie zamierzam ani teraz ani potem wlanczac tam kaloryfera !! i codziennie rano jak sie wstaje z lozka 2-3h wietrze sypialnie .. . a jak jest za goraco to przed samym spaniem tez !!

reklama
cos sie ostatnio dzialo z gliterami, kopciuszka tez tak ma i jeszcze kilka dziewczyn ... a rejestrowalyscie sie tam na gliterach ?? bo u mnie ciagle dziala !! a ja jestem zarejestrowana ...
Ja niby też, ale tylko zarejestrowana, bez żadnych pakiecików. Skasowałam gliterka, mam w statusie Martynkę;-)

Do góry