reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje diablice juz mi mega wariuja a mi sie nie chce jeszcze z wyra wylazic:confused2::no:Postaram sie Je jeszcze troszke przetrzymac;-):-D

WIKTORIA
A normalnie mialas regularne cykle???
Ja tez mam @ czasami dwa razy w miesiacu ale to dlatego ze mam krotsze cykle

Moje diablice juz mi mega wariuja a mi sie nie chce jeszcze z wyra wylazic:confused2::no:Postaram sie Je jeszcze troszke przetrzymac;-):-D

WIKTORIA
A normalnie mialas regularne cykle???
Ja tez mam @ czasami dwa razy w miesiacu ale to dlatego ze mam krotsze cykle
Ale ja nigdy nie miałam reguralnych miesiączek ale zawsze raz w miesiącu
ale wiki to normalnie.to wychodzi 28dni cyklu.a zawsze jaki długi miałaś cykl????????może Ci sie skrucił?????/

A dzisiaj jest 29,wiec w sumie dostalas tylko 1 dzien wczesniej:tak::tak::tak:Wiec ja mysle ze nei ma czym sie martwic:tak::tak::tak:
No może bo to juz którys raz tak jest

WIKTORIA
Moje dziewczynki sie bija i kloca o te kubusie puchatki co mas zna zdjeciu nad suwaczkami:-DNormalnie przepychaja sie ktora ma je ogladac i krzycze jedna przez druga:szok::-Dtak Im sie podobaja

Ale ja nigdy nie miałam reguralnych miesiączek ale zawsze raz w miesiącu

No może bo to juz którys raz tak jest
Napewno jest dobrze:tak::tak::tak:A to ze dostalas pod koniec wrzesnia i mailas jeszcze w pazdzierniku a pozniej dostalas pod koniec pazdziernika to jest normalne:tak::tak::tak:wiec spoko:-):tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry