reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

=justysia chyba mi dzisiaj smignelas autem kolo tesco i nawet mnie nie zauwazylas..tak kolo 10??

to nie ja!!! jest jedna babka ktora ma identyczny samochod jak my czerwona honda 2004 i jeszcze niedawno miala tak samo L jak my przyklejopne ale od pewnego czasu juz nie ma!!!! tez kiedys ja widzialam jak pod moja prace podjechala i tak czekalam i czekalam az moj mezus wejdzie do mnie do pracy ale sie nie doczekalam hihihihi:-D:-D:-D
a co do lekarza to ja chodze do irlandzkiego za szpitalem i za stacja maxol- spar on przyjmuje... nie narzekam na niego nawet jak maja strasznie busy to zawsze mnie tam wcisna gdzies ostatnio to o 8;30 mnie przyjal a praktyke ma tylko do 8:00 i w ogole bardzo mily i jak nie zna sie fachowego jezyka medycznego (angielskiego) to potrafi po ludzku wytlumaczyc!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
spadam
dobranoc babki

Milych senkow :))

heja
ja sie witam z Wami :)
i uciekam.....bo horror~" ring" leci....
do juterka

To jeden z moich ulubionych horrorow :)

ja też uciekam wypocząć przed jutrzejszą trasą.Aguś pamiętasz że cię nachodzimy?;-)
spokojnej nocy kobietki

to nie ja!!! jest jedna babka ktora ma identyczny samochod jak my czerwona honda 2004 i jeszcze niedawno miala tak samo L jak my przyklejopne ale od pewnego czasu juz nie ma!!!! tez kiedys ja widzialam jak pod moja prace podjechala i tak czekalam i czekalam az moj mezus wejdzie do mnie do pracy ale sie nie doczekalam hihihihi:-D:-D:-D
a co do lekarza to ja chodze do irlandzkiego za szpitalem i za stacja maxol- spar on przyjmuje... nie narzekam na niego nawet jak maja strasznie busy to zawsze mnie tam wcisna gdzies ostatnio to o 8;30 mnie przyjal a praktyke ma tylko do 8:00 i w ogole bardzo mily i jak nie zna sie fachowego jezyka medycznego (angielskiego) to potrafi po ludzku wytlumaczyc!!!!

Noo moj podobny lekarz :) Powiedzialam przy pierwszej wizycie ze moj angielski nie jest najlepszy a on ze nie ma sprawy ze Irlandczycy nie umieja sie wyslowic :))

baby czemu wy tak wczesnie spac chodzicie??
ja wlasnie ogladam jutrzejszy odcinek brzyduli na necie ale tak jakos mi sie kiepsko buforuje i juz czekam i czekam i chyba z milion razy tu zagladlam ahhhhh:sorry:

witam dziewczynki :-)

ja tylko na chwilke . neciku jeszcze nie naprawili , a juz mialam wczoraj nadzieje a tu nic :-(. Justysia katalog dorwalam dopiero wczoraj takze znow nici :-((nastepnyn razem musze bo juz mi sie konczy pare rzeczy ) ogolnie jestem wykonczona , chodze jak duza kaczucha , okropnie boli mnie w krzyzu - akcja porod trwa caly czas . widze, ze ktosik nowy jest - witam tak czy siak :-). milusiego dnia wszystkim zycze .:-):-)

Dzień dobry ;-)! Dało mi dziecię dziś troszkę pospać, ale wąż do pracy na rano, więc trzeba było się zwlec z wyra :unsure::-D...

Dzięki dziewczyny za chęci :sorry:, wąż skądś pożyczył sprzęcior, więc nagramy, ale Wam duża buźka :blink:!!!!!

Natinke18, ja byłam z Oliwką u Wojnarowej i jakoś dała radę :-)! Zastanawiałam się nad Polmedem, ale stanowczo za mało pracują!!! Sątylko wtedy jak masz umówioną wizytę (a bardzo ciężko się do nich dodzwonić :eek:!!!), a z dziećmi wiadomo jak jest - do Medipolu zadzwoniłam we wtorek rano a dwie godziny później szłam na wizytę ;-), nie namawiam na Medipol, tak tylko piszę swoje odczucia...

Miłego dzionka i zmykam sie powoli ogarniać, bo niby dużo czasu, ale... :rolleyes2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień doberek.pogoda rzeczywiście nieciekawa.w sam raz na dłuuuuugi spacer:sorry: no nic.nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej:confused2::huh:
my już po śniadanku.Lola wstała już po 7.a już się przyzwyczaiłam że wstaje przed 9 i ciężko było mi ruszyć dupcię:nerd::eek: wczoraj(tfu tfu tfu) zasnęła bez histerii-coś tam zaczynała marudzić ale odpuściła szybciutko i w 10 minut zasnęła.no ale w dzień nie spała.nie kładłam jej bo nie dawała oznak zmęczenia.może ona już nie potrzebuje spać w dzień?i stąd te wieczorne histerie w ostatnich dniach?no bo jak ją kładłam w dzień to może wyspała się na tyle żeby nie iść spać o 20?nie wiem:confused:

Madziakowalik widzę że nadal się kulasz.pewnie strasznie się męczysz bo niby wszystko wskazuje że to już a tu się sprawa ciagnie jak flaki z olejem:crazy: najgorsze jest chyb a to oczekiwanie:cool: pozostaje jedynie uzbroić się w cierpliwość:tak:

reklama
Heloo kobitki.Tak czytam i widze ze coraz wiecej jest glosow na polaczeniem watkow.Moze faktycznie trzeba tak zrobic? Czasem to sie mozna zamotac co i gdzie sie pisalo
komputery8_(www.e-gify.pl).gif

No to zbieram glosy,no bo nie wiem czy kazdy sie zgadza, nie chialabym wchodzic nikomu ze tak powiem w droge ...

Ostatnia edycja:
Do góry