reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

naleśniki to na jutro - piątek :p
ja wczoraj zrobiłam pizze na kolacje, i bedzie dzisiaj na obiad :] / mam fantastycznie łatwy przepis babci na pulchne ciasto które zawsze się udaje/
kurde jakie nude w tym łóżku, ide zaraz jakiegoś murzynka upiec bo mnie naszło na ten smak mmnnaimmmmm
Ja dziś na obiad robię rybkę, surówkę i ziemniaki;-);-)

reklama
kurde ile ja mam rzeczy do zrobienia....pralke mi dopiero dziś spowrotem podłączyli bo wcześniej rurki wymieniali..małemu musze poprać-bedzie kilka pralek, opórcz tego my już nie mamy w czym chodzić bo chyba 1,5tygodnia pralka jest odłączona..oprócz tego remont jeszcze z tydzień czasu..posprzątać..okna umyć..MEBLE skręcić w sypialni bo teraz nie skręcamy bo burdel, duży pokój -dechy na podłogę trzeba ułożyć i zakupić narożnik...
ekipa wczoraj nam wystawiła rachunek "mniej więcej" za samą robocizne za 1 pokój, łazienkę, i wymianę rur na dwóch poziomach.....10.000zł :wściekła/y:.. i jeszcze za materiały mamy do zapłaty coś 4.000zł.. :no: haha gdzie tam płytki jeszcze,umywalki i meble do łazienki, do salonu.. ja pierd***ziele.. rzeczywiście remonty są tysiąc razy gorsze niż budowa nowego domu..i chyba droższe :/ fak.
skąd ja to znam
ja też mam mnóstwo rzeczy do dokończenia w domu tylko skąd na to wziąć

gdzie takie cuda slyszalas ??
w wiadomościach na zetce-ale to tylko dlatego,że nie mogą się dogadać
na najbliższe 2 miesiące mają jeszcze być:tak:więc się nie martw:tak:

Poszłam posprzatac a wy juz tyle napisałyscie :-) ale juz nadrobilam ehhh ale sie zmeczylam normalnie zmachałam jak nic skocznylam wlasnie sprzatac mieszkanie bo dzis ma przyjsc wlascicielka sobie zobaczyc mieszkanko.... :crazy:jeju jak ja zazdroszcze wam jak macie swoje mieszkanie a nie wynajmowane :crazy::crazy::crazy:
owszem swoje i może mam ale z kredytem pod hipotekę-naszczęście "tylko" 49 tys mam do spłaty:tak:

Ja dziś na obiad robię rybkę, surówkę i ziemniaki;-);-)

odkąd się przeprowadziłam tu, na podkarpacie - to jakoś w piątek bez mięska obiadki, ale przeważnie z moim jak wybywaliśmy w piątki na szoping, to obiadek w sfinxie- raz pyta co mają w karcie z ryb, no to mu chłop wymienił, a on "no to karkówkę proszę" haha :p

skąd ja to znam
ja też mam mnóstwo rzeczy do dokończenia w domu tylko skąd na to wziąć

w wiadomościach na zetce-ale to tylko dlatego,że nie mogą się dogadać
na najbliższe 2 miesiące mają jeszcze być:tak:więc się nie martw:tak:

owszem swoje i może mam ale z kredytem pod hipotekę-naszczęście "tylko" 49 tys mam do spłaty:tak:

to glupio tak pytac a jakie masz mieszkanie ??? no i czemu tylko tak malo do splaty ......... my tez myslelismy zeby wziasc kredyt ale boimy sie brac na 30 lat kredytu a zeby chociaz 2 pokoje miec to ze 150 tysiecy trzeba wziasc :(:(:(

Ja nie sluchgam ale moglabym bo co mi tam liczy sie wiara ze bedzie wszystko dobrze sprawnie i wogole a zamartwianie jak tu niektore dziewczyny na naszym forum to nic nie da.... nie lepiej myslec pozytywnie ???
Jasne, że lepiej. Potem po porodzie będziemy się najwyżej żalić na położne, ale już szczęśliwe bo mając u boku dzieciątko:-)

reklama
Do góry