reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no mni juz meczy od jakiegos czasu - czaeme jak maly cos chce w nocy to tylko sama do siebie mowie "ku**** chyba nie wstane" :sorry::sorry::sorry:
ale po jakims zcasie daje rade...
jeszcze tylko musze wycyrklowac i obrac najlepszy sposob wstawania bez bolu :tak::tak:
ale wogole zauwazylam ze brzuch mi opadl - dla mnie o duzo

ok dziewczyny ide robic obiad bo pewnie maly wstanie za chwile a obiad nie zrobiony - nic :confused2::confused2::confused2:

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla naszej Joasi...zdrówka miłości radości dnia codziennego.życzy malinka ze swoją rodzinką
kwiaty.jpg
dołaczam się :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Myślałam o czymś innym bo mu też prezent pod choinkę będę robić :tak: ach już sama nie wiem :sorry: a co się okazało to u sąsiada facet im panele kładzie i sobie drzwi wejściowe ściągneli żeby je przyciąć a ten debil tnie panele :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i jeszcze do mnie z tekstem że on musi ciąć a mi dziecko musi spać. Oj jak sąsiad przyjdzie to mu powiem parę słów, bo już mam nerwa że szok aż mi się ryczeć chce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oj jak ja w przyszłości nie będę mieć domku to ja nie wiem co zrobię, już mam dosyć mieszkania w bliku gdzie nie spojrzeć to debile :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
skad ja to znam tez mam takich sasiadow co im wszystko przeszkadza a tobie nie ma prawa :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Kurczę nie wierzę Oliwka już spi :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

jestem w mega szoku.
zawsze usypia w południe z 1-1,5h to był u niej standart.

Ale dziś przyjechała do niej paczka,kupiłam jej na allegro teletubisia Po-czerwonego usypiacza :tak::tak::tak::tak: wygrywa delikatne melodie kołysanki i teletubiś mówi co jakiś czas AHHh aaaa zachęca do spania.

I normalnie Oliwka wtulona w tego teletubisia i słuchająca tej kołysanki usnęła mi w niecałe 15min bez żadnych fochów,zabaw czy śpiewów.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A to żywy dowód :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to misiu cudotwórca ;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D

no mni juz meczy od jakiegos czasu - czaeme jak maly cos chce w nocy to tylko sama do siebie mowie "ku**** chyba nie wstane" :sorry::sorry::sorry:
ale po jakims zcasie daje rade...
jeszcze tylko musze wycyrklowac i obrac najlepszy sposob wstawania bez bolu :tak::tak:
ale wogole zauwazylam ze brzuch mi opadl - dla mnie o duzo

ok dziewczyny ide robic obiad bo pewnie maly wstanie za chwile a obiad nie zrobiony - nic :confused2::confused2::confused2:

Trzymaj się cieplutko, wiem jak to boli :no: współczuje :sorry:

maly przebudzil sie na siusiu
teraz lezy albo zasypia...
kotleciki sie smaza, ziemniaczki wstawione :tak:

Wszystkiego najlepszego dla Asi z okazji imienin :-D:-D:-D

MH mam nadzieje ze przejdzie niebawem bo tyl jeszcze do roboty :sorry::sorry::sorry::laugh2::laugh2::laugh2:

Czesc mamuski :-)
Ja juz padnieta a dopiero poludnie hihihi

Od 5 rano na nogach jestem
Oliwka kochana dala w nocy mamie pospac Obudzila sie tylko 1 Normalnie SZOK
Obudzila sie wypila troszke herbatki ale doslownie kilka lykow i spala dalej do 6 Gdzie ja ubralam i jechalysmy po 6 :-)
Normalnie kochane mam dziecko :-)
Przed Katowicami sie Oliwka uspala wiec musialam z nia spacerowac I jeszcze babka z labolatorium mowila aby poczekac jesczze aby bylo 2 godziny po jedzeniu I lazilam Pozniej pobieranie krwi bylo straszn e Bedzie miala siniaki Biedna Nie umialy sie jej wkuc :-(
Pozniej poszlam do Mc donaldsa Ja na herbatke Oliwka naserek Musialam ja nakarmic przed autobusem Ona szalala w autobusie Jak wyszlysmy to usnela I spi w wzoku teraz JUZ PRAWIE 3 GODZINY wlasnie sie budzi lece do pozniej

Czesc mamuski :-)
Ja juz padnieta a dopiero poludnie hihihi

Od 5 rano na nogach jestem
Oliwka kochana dala w nocy mamie pospac Obudzila sie tylko 1 Normalnie SZOK
Obudzila sie wypila troszke herbatki ale doslownie kilka lykow i spala dalej do 6 Gdzie ja ubralam i jechalysmy po 6 :-)
Normalnie kochane mam dziecko :-)
Przed Katowicami sie Oliwka uspala wiec musialam z nia spacerowac I jeszcze babka z labolatorium mowila aby poczekac jesczze aby bylo 2 godziny po jedzeniu I lazilam Pozniej pobieranie krwi bylo straszn e Bedzie miala siniaki Biedna Nie umialy sie jej wkuc :-(
Pozniej poszlam do Mc donaldsa Ja na herbatke Oliwka naserek Musialam ja nakarmic przed autobusem Ona szalala w autobusie Jak wyszlysmy to usnela I spi w wzoku teraz JUZ PRAWIE 3 GODZINY wlasnie sie budzi lece do pozniej
brawa dla Oliwki za grzeczne spanie :laugh2:
no a wspolczuje przyszlych siniakow :sorry:

cześć, dotarłam wreszcie, od rana cały czas cos robię a najwięcej czasu zajeło mi rozpalenie w piecu:crazy::crazy::crazy: ja jestem typowy mieszczuch i nie bardzo daję sobie radę z takimi rzeczami:confused2:

My właśnie wróciliśmy z dworku! Pochodziliśmy troszke-bez wózka! Zrobiliśmy zakupy,teraz Maksio śpi, a ja biorę się za kotlety mielone!Znacie może jakiś patent na pyszne kotlety?????Jesteśmy z różnych stron Polski może macie jakieś tam regionalne czy coś takiego???!!!!:-):-):-):-)
ja dodaję zawsze kaszę manną zamiast bułki tartej i kupuję taką pzyprawę z galeo do mielonych kotletów:tak:

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla naszej Joasi...zdrówka miłości radości dnia codziennego.życzy malinka ze swoją rodzinką
kwiaty.jpg
i ode mnie też wszystkiego naj naj naj

Ale muszę się Wam pochwalić, Kubek w końcu zaczął chodzić i to już śmiga że hoho :-D:-D:-D ale śmiesznie wygląda bo jak chodzi to prawą rękę ma zawsze w górze :-D:-D:-D i znalazłam patent na jego spanie, zeby dłużej spał :tak::tak::tak:
super wieści, dzielny chłopak:tak::tak::tak:

Hej,pamiętacie mnie jeszcze;-):sorry:?M w domu to tylko na chwilkę na kompa siadam,żeby się nie czepiał.Ale niedługo na kurs wyjeżdża :-pi znowu będę:tak::cool:.
Chłopaki zdrowe,w pracy wczoraj załamka,Mały cały czas marudził i piszczał,trójki mu wychodzą i nie do życia był a dzisiaj już normalnie.Zaraz znowu do niego będę jechać.
Jakby któraś była chętna to mam do sprzedania taki leżaczek https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/marta1981-sprzedaje-lezaczek-32548/
a gdzie się pozbyłaś dzieci, że do niego jedziesz?

tego rozpalania w piecu jest tylko taki pożytek, że mam już ciepła wodę i mogę zrobić pranko w rękach (jak ja tego nie cierpię:no:)

Anabuba my nie możemy mieć zwrotu vatu bo dom nie był na nas zapisany jak się wykańczaliśmy zresztą dzisiaj też jeszcze nie jest, mamy dopiero postanowienie o nabyciu spadku, więc wszystkie koszty obarczone są podatkiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

idę po pranie do teściowej, pewnie się już skończyło, u rodziców popsuła się pralka więc część muszę prać ręcznie niestety:wściekła/y:

u Was pada?????? u mnie jest trochę ciemno ale deszczu ani kropli:no: może to lepiej bo m wreszcie potnie drewno na opał bo leży od czasu tej śnieżycy:szok::szok::szok:i ciągle jest mokre

do potem;-)

reklama
a kochana bo córka AS Klaudia zaofiarowała się że odda julinie swoją baby born z całą masą dodatków a że jest nie zniszczona to ją ładnie zapakuję dokupimy jej jakieś pierdułki np pampersy lalkowe i napewno żelazko bo o tym marzy jakieś gumeczki do włosów i będzie miała świetny prezent:tak::tak::tak:
moja Julka ma to samo po kwaszonych ogórkach i kapuście a wcina mimo wszystko bo uwielbia:sorry:
adam w warzywniaku więc zaraz zupkę ugotuje:tak:
a moje dzieciaki mają taki burdello w pokoju że zaraz zagonie ich do sprzątania:cool:
MALINUS
No to super:tak::tak::tak:Ale Julka sie pewnie cieszy co?czy jeszcze nie wie i zrobisz Jej niespodzianke?
AS to jest jednak nasz aniol pod kazdym wzgledem-Kochana jest:tak::tak::tak:

kwiaty.jpg
Ja rowniez dolaczam sie do zyczen:-)
Ale muszę się Wam pochwalić, Kubek w końcu zaczął chodzić i to już śmiga że hoho :-D:-D:-D ale śmiesznie wygląda bo jak chodzi to prawą rękę ma zawsze w górze :-D:-D:-D i znalazłam patent na jego spanie, zeby dłużej spał :tak::tak::tak:
Brawo i gratulacje dla Kubusia:tak::tak::tak:
Prosimy jakis fateczki

Kurczę nie wierzę Oliwka już spi :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

jestem w mega szoku.
zawsze usypia w południe z 1-1,5h to był u niej standart.

Ale dziś przyjechała do niej paczka,kupiłam jej na allegro teletubisia Po-czerwonego usypiacza :tak::tak::tak::tak: wygrywa delikatne melodie kołysanki i teletubiś mówi co jakiś czas AHHh aaaa zachęca do spania.

I normalnie Oliwka wtulona w tego teletubisia i słuchająca tej kołysanki usnęła mi w niecałe 15min bez żadnych fochów,zabaw czy śpiewów.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A to żywy dowód :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Fajny ten teletubis:tak::tak::tak:A jak cudownie razem sobie spia:-):tak:Normalnie rewelka:tak::tak::tak:

Moje spia tak od 13,ale wczesniej zaliczylysmy ponad godzinny spacerek i mlode caly czas chodzily po nozkach:tak::tak::tak:
Teraz ja sobie siedze i pije capucinko,a mlody nawet nie wiem co i gdzie robi:-D

Do góry