najpierw niech sie anka upewni ze bedzie miala corke!!
Racja;-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najpierw niech sie anka upewni ze bedzie miala corke!!
Hehehe dzięki
A może chcesz go na zięcia??![]()
Helloł!!
Ale sie tu wywiazala dyskusja;-)to ja wam zapodam przyklad cora mojej kuzynki ma 13lat i spi z mama-bo ja w pore nie oduczyli
Dagmar zaciskaj uda-ciesze sie, ze nie jest zle![]()
Ja po wczorajszej wizycie probuje lezec ale jakos mnie nosi:--( jeszcze auwazylam, ze od wczoraj mi brzuch odpadl-wydladam jak w 6m-cu:-
-( i do tego cala noc mialam twardy-teraz tez co sie zaczyna dziac, jeszcze jestem sama to znowu mam po nocy
![]()
jezuuu no baaaHehehe dzięki
A może chcesz go na zięcia??![]()
ciiiinajpierw niech sie anka upewni ze bedzie miala corke!!
spoko lokomam nadzieje ze sie czegos dowiesz bo ja nie wiem czy rozalski juz sie tam przeniosl czy jeszcze nie ... jutro dopiero sie dowiem![]()
ooo nieeeNa zięcia to ja Antka chcę:-):-):-)
Tak robiliśmy jak nasi współlokatorzy mieli zelazko. Ale teraz mój się uparł że bez deski ani rusz a skoro to on ma prasowac, to ja się grzecznie podporzadkowalam. Skoro uwaza ze jest mu niezbedna....Witajta z wieczora
Ja po parku, dziecko wygonione, teraz lepi z plasteliny ogrod. Kochany jest. Mz przed TV a ja nadrobilam.
Nie trzeba bylo najpierw zelazka kupic a w drugiej kolejnosci deski?Prasowac zawsze mozna na stole wylozonym kocem i przescieradlem np
![]()