reklama
jeszcze nie wiem bo mój K taki głodny ze musi sie najpierw najeść

co do mojego porodu to mam teorie

didi

Ostatnia edycja:
aga002
Fanka BB :)
lubiczanka
Hej
Marta F jeszcze sie nie skonczyły Londynczycy byli , teraz Tancerze nie ma tak łatwo
JA po pierwszym dniu pracy not to bad
Po pracy od razy na basen pojechalismy z Olivierem i padam
Didi zwalasz z nóg ja jak byłam na Halowen to przebrałąm sie kiedys za króliczka playboy
miłej nocki
Marta F jeszcze sie nie skonczyły Londynczycy byli , teraz Tancerze nie ma tak łatwo
JA po pierwszym dniu pracy not to bad
Po pracy od razy na basen pojechalismy z Olivierem i padam
Didi zwalasz z nóg ja jak byłam na Halowen to przebrałąm sie kiedys za króliczka playboy
miłej nocki
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Super,sama robiłaś?Ja bym tak nie umiała,zrób zdjęcie jutro w całym "oprzyrządowaniu"laski oto moj probne oblicze na jutrzejsza imprezke...( mam wychodne ) tatus z dziecmi zostaje
jutro bedzie mocniejszy troszke

I mówisz,ze się zrywasz na imprezkę halloweenową?!Żebyś tylko po niej tak nie wyglądała:

Czyli w poniedziałek nie ma Ciebie ani Lubiczankico do mojego porodu to mam teoriemój Damian urodził sie 4 Oliwia 3 to teraz wypada w poniedziałek 2
jak myślicie??

Słyszałam o tej szczepionce..ale nie wiem jaka jest skuteczność.. Znam za to kogoś kto ma Hpv i to nic przyjemnego - w sensie stresu..bo tak to nic nie boli.. Wirus jest nie szkodliwy dla mężczyzn a kobiety mają problem :-( badanie histopatologiczne nie należy do przyjemności.. a i tak leku na tego wirusa nie ma! Jest tylko właśnie szczepionka, która chroni przed zarażeniem. A jak się ma ten wirus - to po prostu się czeka czy nic się nie będzie działo czy też przerodzi z czasem w rak.. A jaka jest ta powalająca cena szczepionki?Witam dziewczyny po dlugim czasie....:-)
Wpadam z pytaniem czy miala ktoras z was stycznosc lub slyszala opinie na temat szczepionek przeciwko rakowi szyjki macicy czyli Hpv? .....zastanawiam sie dla mojej corki i tak troche czytam na ten temat no i opinie sa rozne a nie powiem cze cena tez powalajaca. Moze ktoras cos slyszala na ten temat ?![]()

Wow - te zębiska masz fajnelaski oto moj probne oblicze na jutrzejsza imprezke...( mam wychodne ) tatus z dziecmi zostaje
jutro bedzie mocniejszy troszke

Ojojoj..no fakt - Ty i Lubiczanka już lada dzień.. Szczęśliwego rozwiązania Wam życzęjeszcze nie wiem bo mój K taki głodny ze musi sie najpierw najeść
co do mojego porodu to mam teoriemój Damian urodził sie 4 Oliwia 3 to teraz wypada w poniedziałek 2
jak myślicie??
didi![]()

lady_Zgaga
Hej Dziewczynki
A jak tak dzisiaj jakos weny nie mialam. Troche chatke ogarnelam, bylam u kumpeli na kawie a teraz slodkie lenistwo przy jakims dziwnym filmie na Polsacie...
Didi, przebranko w deche:-) Zrobisz furore...:-)
MartoF, jak synus sie urodzi 2. listopada, to bedzie z tego samego dnia, co moj tatus:-) A jesli data urodzenia ma wplyw na charakter, to.... zycze duuuuuzo cierpliwosci

Moj tata jest strasznym maruda ale i tak jest kochany:-) Ale w sumie, to ktory chlop nie jest marudny?! Mam wrazenie, ze moj A. im starszy, tym bardziej "problemowy" i marudny... Az sie boje pomyslec, co to bedzie za kilkanascie lat

Kamcia, ja tu widze, ze Ty niezly maraton serialowy urzadzasz
Maz czasami sie ze mnie nabija ale ja ze swoja "Brzydula" , "Na wspolnej" i "39 i pol" sie chowam...
Anineczko, pisalas o bilansie 2-latka... Czy na wczesniejsze bilansy wzywali Cie zawsze regularnie?
Ja do tej pory czekam na wezwanie na bilans na 9 mies!!! Bylam w health centre dwa razy sie przypomniec ale mi panie powiedzialy, ze mam czekac, bo opoznienie jest... Upewnilam sie, ze maja nasz aktualny adres w karcie i tak sobie czekam. Do dzisiaj!!! Ada ma juz 17. mies takze jesli nas wezwa, o ile nas wezwa, to chyba ten bilans 9-miesieczniaka jej na duzy + wyjdzie
Tak sobie pomyslalam, ze pokaze Wam, jaka ladna dynke wycielismy...
Szkoda, ze zdjecia nie oddaja tego, jak fajnie nam to wyszlo...
A jak tak dzisiaj jakos weny nie mialam. Troche chatke ogarnelam, bylam u kumpeli na kawie a teraz slodkie lenistwo przy jakims dziwnym filmie na Polsacie...
Didi, przebranko w deche:-) Zrobisz furore...:-)
MartoF, jak synus sie urodzi 2. listopada, to bedzie z tego samego dnia, co moj tatus:-) A jesli data urodzenia ma wplyw na charakter, to.... zycze duuuuuzo cierpliwosci

Kamcia, ja tu widze, ze Ty niezly maraton serialowy urzadzasz

Anineczko, pisalas o bilansie 2-latka... Czy na wczesniejsze bilansy wzywali Cie zawsze regularnie?
Ja do tej pory czekam na wezwanie na bilans na 9 mies!!! Bylam w health centre dwa razy sie przypomniec ale mi panie powiedzialy, ze mam czekac, bo opoznienie jest... Upewnilam sie, ze maja nasz aktualny adres w karcie i tak sobie czekam. Do dzisiaj!!! Ada ma juz 17. mies takze jesli nas wezwa, o ile nas wezwa, to chyba ten bilans 9-miesieczniaka jej na duzy + wyjdzie

Tak sobie pomyslalam, ze pokaze Wam, jaka ladna dynke wycielismy...
Szkoda, ze zdjecia nie oddaja tego, jak fajnie nam to wyszlo...
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
beakta
Mammy of boys & girl
ok 500e trzy dawki.....A jaka jest ta powalająca cena szczepionki?![]()