reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dorota123456789 STO LAT DLA CORUNI!!!!:-):-):-):-)
Współczuje nocki. I podpisuje sie pod tym co napisała Agnes, zeby probować szukać innego powodu niespania, może właśnie temperatura w pokoju?:confused:

As 76 Dziewczyny co Ty bierzesz, że tak funkcjonujesz????:eek::eek::eek: Po co Ci łóżko????!!!!!!;-)

Witam wszystkim!!!

Mój MAksik dzisiaj całą noc przespał(2 z rzędu) tylko przytuptał do nas 5.50!:happy2: Połaził po mamie(dosłownie) i jakoś zasnal obok mnie!:-) Bałam się ze nie będzie chciał spać,bo wczoraj miał długą drzemkę popołudniową budziłam go przed 18.

medeuska Przybij piątkę maluśkiemu Maksikowi od troszkę większego Maksikia!:-D:-D:-D

Witam laseczki!
Ja tylko na chwilke-chciałam poczytac co u Was, ale tego za dużo:dry:
wczoraj była u mnie Anka i prywiozła prezeeeentyyy:-D przesliczne ubranka od niej i A&E:tak:

A&E Maksik Ci bardzo dziekuje!!!!!!!! :-):-):-):-)

normalnie będzie gość a co:-D

ja mam pełno prasowania ale jakos zabrac sie nie moge:zawstydzona/y: bo co chwile coś- albo mały albo goście albo co innego:-D

dzisiaj była nawet fajna nocka- Maks obudził sie tylko raz o 2 i nie spał do 3- ciągle jadł- jak zjadł 120 to mu sie ulało i musiałam mu dwa razy potem dorabiać:dry::dry::dry: i już mleka mi brakuje:-D musze jechać do sklepu- wiec sie zbieram wykąpac umyc włosy i jade bo potem przychodza Patrysia i Anka:tak::tak::tak::-)

no i na prasowanie oczywiście czasu nie ma;-):-D:-D:-D:-D

fajnie że wpadsz do nas kochana.:tak::tak::tak:
a Maks to chyba Ci sie przejada skoro Ci ulał po zjedzeniu.nie dawaj mu tyle.dużo Ci je.moja Oliwka w wieku Maksa jadła po 90ml bodajże.

to co przeszłaś całkowicie na butle?????jakie mleko mu dajesz?

Hej, u mnie noc powiem,że wręcz suuuper:-D:-D:-Ddzieciaki ozdrowiały Klaudia w szkole,Ksawek jeszcze w domu ale myslę ,też już nie długo.
Wczoraj ksiądz w szkole a dodam że Klaudia jest w 4 klasie rozmawiał z dziećmi na temat aborcji:eek:a ponieważ moja Kla.raczej nie za bardzo sie orientuje co to jest to był dość duży szok dla niej jak ksiądz opowiadał że sie dziecko wyrywa po kawałku noga po nodze:eek:nie wiem czy mam szumieć ,czy może ona żle coś zrozumiała nie mniej jednak uważam ze nie księdza brocha opowiadać dzieciom,że kobieta może wybrac czasami czy ma urodzić dziecko i sama umrzeć albo usunąć dziecko:eek:w ogóle abstrakcja dla mnie to sens tej pogadanki,normalnie w szok sie wczoraj wbijałam jak klaudia opowiadała wszystko oczywiście nasączone kościołem w dużej dawce i straszeniem ogniem piekielnym........spytam inne mamy jak będie okazja ,bo nie wiem....
jestem w szoku :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: uważam że nie powinien rozmawiać na ten temat,uważam ze to za cześnie i to w taki sposób nie popieram w takim wieku :no::no::no::no::no:

Witam,

u mnie nocka kiepska :eek:

Hej, u mnie noc powiem,że wręcz suuuper:-D:-D:-Ddzieciaki ozdrowiały Klaudia w szkole,Ksawek jeszcze w domu ale myslę ,też już nie długo.
Wczoraj ksiądz w szkole a dodam że Klaudia jest w 4 klasie rozmawiał z dziećmi na temat aborcji:eek:a ponieważ moja Kla.raczej nie za bardzo sie orientuje co to jest to był dość duży szok dla niej jak ksiądz opowiadał że sie dziecko wyrywa po kawałku noga po nodze:eek:nie wiem czy mam szumieć ,czy może ona żle coś zrozumiała nie mniej jednak uważam ze nie księdza brocha opowiadać dzieciom,że kobieta może wybrac czasami czy ma urodzić dziecko i sama umrzeć albo usunąć dziecko:eek:w ogóle abstrakcja dla mnie to sens tej pogadanki,normalnie w szok sie wczoraj wbijałam jak klaudia opowiadała wszystko oczywiście nasączone kościołem w dużej dawce i straszeniem ogniem piekielnym........spytam inne mamy jak będie okazja ,bo nie wiem....

Dobrze, że dzieckai zdrowe :tak: A o księdza to bym zrobiła mega awanturę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Najpierw bym poprosiła o udokumentowane uprawnień ksiedza do przeprowadzania takich rozmów :dry: A potem zrobiła bure o opowiadanie tak drastycznych rzeczy bez uprzedniego przygotowania...

dorota Wszystkiego najlepszego dla Oliwki z okazji roczku.

dużo zdrówka,uśmiechów. buziaki od e-cioci

Dołączam się do życzeń :tak:

As czytam wczesniejsze posty izastanawiam sie czy ty jesteś prawdziwa ,taka dobra z ciebie dusza ,pracowita ,pomocna, szczera ,kiedy ty masz czas dla siebie,przecież robotem nie jesteś(chyba:-D)ale cieszę sie że jesteś:tak:

reklama
No to mi poprawilas humor:-D:-D:-D:-D

Ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no moje dzieciaki to mnei doprowadza kiedys do szalu:wściekła/y::wściekła/y:To co odpierniczaja dzisiaj to jest jakis koszmar:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja sobie troszke poprasowalam-tak z polowe z tego co mialam ,zjedlismy obiadek i pozmywalam:tak:Pozniej na chwilke wleciala siorka na kawke i tak siedze
Dowikluś twojesz szczypiory niczym nie ustępują moim gangrenom:cool2::-D:-D
no to sie bujnęła z tym spaniem:tak::tak::tak::tak:

to Ty się ciesz a nie narzekasz :tak::tak::tak::tak::tak:

malinka no to Julka mnie rozbawiła:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D tylko coś jej się chyba pomieszało bo od kiedy członek jest czerwony :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ja się tam wolałam nie zagłębiać w dyskusję z nią:-)
:-):-):-):-)
Paczka już się robi i to nie tylko dla Julci :-D:-D:-D:-D:-D
Trzeba dzielić po równo a ich jest trzy osoby przecież :-D:-D:-D:-D
Jak mam być mikołajem to siem postarać muszem :-D:-D:-D:-D:-D
ale skąd ja brodę wezmę i renifera co by do Szczecina na czas dolecieć :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Ten jajnik pobolewa ,który w danym momencie jajeczkuje i to jest normalne niezależnie od torbieli.
A to torbiel jaka jest ?
Od nie pękniętego pęcherzyka ?
Czy taka normalna?

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kochane rozmawiałam z Kubusia panią ze szkoły 35 minut :szok::szok::szok::szok:.
Opracowalismy plan strategiczny i zobaczymy co z tego wyjdzie.:-D:-D:-D:-D:-D
no renifer to podstawa no i pamiętaj z czerwonym nosem:-D:-D
kochana a jaka strategia??????hi hin strategia strategią zanim pani ją w życie wprowadzi kubulec geniusz już wie jak ją obejść:-D:-Dżarcik no ale jedno trzeba mu przyznać jest bystrzak:tak:
Tak Tobei wszystko pieknie opisalam i mnie ku*wa rozlaczylo z internetem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz Dominik otwiera szafe i wklada do Niej Klaudia ,przytrzaskuje Jej rece,no normalnei zaraz nie wytrzymam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idzie ktos na browarka:confused:
ja ja ja ja chcę zabierz mnie!!!!!!!!!!!!!!:-)
No to robie sobie maly wypad na balkon
Trzeba sie troszke uspokoic
się dotlenić znaczy;-)
Oliwka też szału dostała biega w kółko w koło pokoju i krzyczy: "Nie uspokoję się"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno się nie uspokoi:-D:-D:-D:-D
jak byscie mogły to mi wyslijcie zaproszenie na nk bo założyłam konto z góry dziekuje sorki za capsloka dobranoc
kochana a namiary na priva bo mi się nie chce szukać w rowie:tak:
No to czekamy na foteczki:tak::tak::tak:Tylko pamietaj Kochana -uwazaj na siebie i dzidzie:-)
A jesli chodzi o ubranka to najwazniejsze zeby sie przydaly;-):-)

WIKI a co Ty tak krecisz z tym kontem na nk co:confused::-pZakladasz i usuwasz hmmm:sorry2::confused:

MAMITKA
No to powaznie musialiscie sie poklocic hehe
Moj tez tak robil ze po mega klotni potrafil nawet odkurzacz wlaczyc :szok::szok::szok:

No i dzisiaj dzwonil do mnie przed chwilka ze wypisal jzu sobie urlop od 26 grudnia do 5 stycznia:tak::tak::tak:Co prawda bedzie juz po swietach w sumie ale i tak dobrze ze zalapal sie na ten urlop:-)Bo z tego co mi mwil to tesc sie nei zalapal i tesciowka poleci do Anglii i taki kolega co ma chyba 9-cio miesieczna coreczke tez sie nie zalapal:no::no::no:
No ale M braciszek to zalapal sie na urlop juz od 22 grudnia do 5 stycznia
dowikluś dobre i to po swiętach spędzicie razem tochę czasu a tym sposobem o ile dłuższe będziesz miała święta;-)list do mikołaja dałaś mężowemu do wysłania??:cool2::cool2::cool2:
jamam z reguly co 28dn,.ale zdarzaja sie przesuniecia.no i wtedy moze wypasc 2 razy w mieisacu,wiec poki Ci sie mocno cykle nie skroca to nie ma co panikwoac

dobrze ze juz mu lepiej.a lokomotiv to w syropie?

As juz chyba wszytsko napisala.moja mlaa tez ma skaze i jezdze z nia do alergologa.i tez tylko dieta!!!!!!!!!!!!
jak daje jej herbatniki to czytam skald i jak maja nabial to nie daje.zadnego innego nabialu tez nie

dloaczam sie do zyczen!

dobre rozwiaznie.u nas to dzieciom sie kupuje prezenty.ewentualnie my cos od rodzicow

gratulacje dla Kubulca:-D

fajny.a mnie sie chrzestny Weronik pytal co jej na prezent kupic,bo jeszcze nie dal.nawet dzis sie pytal.wiec mu link podeslalam:-)

oj kocana nie szalej!!!!!!!!!!!11

to super,oby tak dalej!

ja caly sezon robie za palacza:eek::eek::eek:
mniemam ze nie macie sowjej pralki?
napisz list do mikolaja:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

moja wypija 250,ale jak ma malo to poprostu jej dorabiam dugie tyle i po klopocie

ja mam z netu poscigane i jakies dvd
kochana tak w syropku:tak:
A ja sobie siedzę i robię mojemu dziecku model komórki zwierzęcej :-D:-D:-D z tego co można w domu znaleźć:szok::szok::-D:-D:-D.
Ona robiła cały wieczór i cierpliwość już straciła,wkurzyła się i poszła spać.:-D:-D:-D.
Ja siedzę od północy do teraz,bo mi jej szkoda się zrobiło,ale już coś mi wyszło.
Jak w miarę wyjdzie to Wam jutro pokażę.:tak::tak::-):-):-).
Idę swoje "dzieło" zalewać galaretką :eek::eek::happy2::happy2:.
kochana komórka zwierzęca???????:szok::szok:ty mnie nie strasz bo ja mu nie będe umiała pomóc w gimnazjum:dry:
Idę spać.
6.30 pobudka :-D:-D:-D
struś pędziwiatr:-D
Hej babencje :-D:-D:-D:-D
Właśnie wróciłam ze szkoły.
Miłego dnia.
kochana patrzę na godziny pisania ,powrotu ze szkoły jedno ci powiem CYBORG:szok::szok::szok:
Witam laseczki!
Ja tylko na chwilke-chciałam poczytac co u Was, ale tego za dużo:dry:
wczoraj była u mnie Anka i prywiozła prezeeeentyyy:-D przesliczne ubranka od niej i A&E:tak:

A&E Maksik Ci bardzo dziekuje!!!!!!!! :-):-):-):-)

normalnie będzie gość a co:-D

ja mam pełno prasowania ale jakos zabrac sie nie moge:zawstydzona/y: bo co chwile coś- albo mały albo goście albo co innego:-D

dzisiaj była nawet fajna nocka- Maks obudził sie tylko raz o 2 i nie spał do 3- ciągle jadł- jak zjadł 120 to mu sie ulało i musiałam mu dwa razy potem dorabiać:dry::dry::dry: i już mleka mi brakuje:-D musze jechać do sklepu- wiec sie zbieram wykąpac umyc włosy i jade bo potem przychodza Patrysia i Anka:tak::tak::tak::-)

no i na prasowanie oczywiście czasu nie ma;-):-D:-D:-D:-D
uroki macierzyństwa:-D:-D:-D
ale fajnie że chociaz chwilunie dla nas znalazłaś:tak:
ucałuj w stupkę maksika:tak::tak:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:magda ja bym tego nie zostawił tak:no::no::no:t chore ile one maja lat:szok::szok::szok:a kto mu dał do cholery uprawnienia żeby dzieciakm mówić o aborcji i to w taki sposób:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

witam laski piątkowo:happy2:
nocka taka sobie :dry:ale coraz lepiej z tym spaniem antoniego..obudził sę o 4.15 i się bawił koło 6 zaczął popłakiwać pietruszk wziął go na klatę zabujał i uśpił i tak pospaliśmy do 7.10:tak::tak::tak::tak:
a teraz robią burdello artystyczne kredkami na kartonach ale przynajniej jaka cisza:-D:-D:-D

Do góry