madziara-kr
Fanka BB :)
mysle, ze dwa pierwsze tygodnie to bedziemy sobie spokojnie wypoczywac a potem sie zobaczy 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taktrzeba podzielic towarzystwo
a kiedy doszlas do siebie? ile to zajelo?
dzieki, czyli nie tak zle, bo juz sie denerwuje jak to bedzie,Ja po trzech tygodniach byłam w pełni samodzielna i zorganizowanaale byłam po cc więc na poczatku rana jeszcze bolała i za wiele zrobić sama nie mogłam.
https://www.babyboom.pl/forum/grudzien-2009-f294/jak-wkleic-suwaczek-info-26923/ tutaj znajdziesz odpowiedz ,najpierw jest o suwaku pozniej o fotachczy możecie mi napisac jak wstawić zdjęcie do albumu, bo jestem ciemna w tych sprawachbędę wdzięczna:*
A nie zazywasz jakis nowych lekow?Moze to one tak dzialaja i maja skutki uboczne?