reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Adam miał w drodze powrotnej ze szkoły kupić zeszyt w linie żeby przepisać zeszyt od polaka i co?????????????zapomniał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:taaaa już mu wierze:dry::dry::dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:trudno jutro rano pójdzie i kupi ma chłopak na weekend zajęcie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Też masz z nim słodko :wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

Kuba zjadł już pół parówki :wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D,właśnie mnie raczył o tym poiformować.:-D:-D:-D:-D
Już nawet złość na niego mnie minęła.
Pomijam fakt,że właśnie ugotowałam ziemniaki i kotlety się smażą.:-D:-D:-D:-D
Za kotleta to on i do nieba i do piekła pójdzie :-D:-D:-D:-D

reklama
MH nie zostawiaj tego tak:no:

Sundey my tak teraz mamy zamiar fotelik samochodowy drugi kupić. idziemy do Baby Fanta najpierw oglądać. oglądałam ostatnio w BF ubranka dla małego (body itp.) i powiem Ci że wcale nie były takie drobie.

My na szczęscie foteliki mamy od mojego brata, nosidelko stare ale bylo za free i teraz fotelik tez!:-) A te body to kupiliscie w BF czy tylko ogldaliscie i kupiliscie takie same na allegro?

Ja też jeste zaraz sobie kawke zapodam i czekam na rozmowy w toku...
no bardzo śmieszne -chce któraś kupić płaszczyk,nówka, nie noszony:-D:-D:-D:-D

Masz jakieś foty?Jaki rozmiar?

Helenka sama obsługuje DVD :szok::szok::szok:

Mój Mały też sam obsługuje-jak mu się szuflada otworzy to ucieka:-D
Dzieciaki musza nadarzac na techniką!!!Cały czas jakieś nowości na rynku!:-D;-)

Adam miał w drodze powrotnej ze szkoły kupić zeszyt w linie żeby przepisać zeszyt od polaka i co?????????????zapomniał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:taaaa już mu wierze:dry::dry::dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:trudno jutro rano pójdzie i kupi ma chłopak na weekend zajęcie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Trza lecytynę dać chłopakowi!;-):-D:-)

kochana w ubiegłym tygodniu przepisał a dziś władcy móch wijna polsko-ruska,korespondencja z kolegą, lużne kartki .okładka osobno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj nie upiecze mu się i on to dobrze wie......

malinka Ty to masz z nim przeboje.
przejdzie mu to taki głupi wiek, cierpliwości kochana, ale nie popuszczaj mu, niech przepisuje:tak::tak:

laski zmykam bo właśnie M przyszedł z pracy. zaglądnę wieczorkiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry