reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam poniedziałkowo! Mam dzisiaj na 11.30 do pracy -pierwszy dzień!:eek::eek::eek: Troszke ogarnełam w kuchni-gary pomyłam zaległe. Zjedliśmy z Maksem kanapeczki z serkiem i nie mam już pieczywa!:-( Bede musiała jeszcze przed pracą polecieć do sklepu jak opiekunka przyjdzie.
Głowę sobie muszę umyć, no i co ja na siebie włożę, przez ostatnie dwa lata chodziłam głównie w t-shertach!:szok:

Rano mój M uświadomił mi, że w samochodzie nie mam "drapaczki" do szyb a szron niesamowity! Muszę się poratować jakąś linijką!:eek::eek::eek:

a przypomnij mi co to za praca?
a samochod postwa na sloncu to do poludnia bedzie po szronie:-)

reklama
ANABUBA no Oli juz nie musi jesc w nocy No ale czasem sa lepsze nocki a czasem gorsze Ale z biegiem czasu bedzie tylko lepiejj :-)

Co mam kolezance kupic dla tej malej jak odwiedze ja dzis w szpitalu?Pozniej bedziemy z G jechac do nich do domu ale to za kilka dni jak Ona dojdzie do siebie a teraz wszpitalu TO MOZE TAKA KARTKE GRATULACJE Z NARODZIN?

SUNDAY powodzenia w pracy Do ktorej dzis bedziesz pracowac?
A maly idzie do nianki czy nianka do was?

SUNDAY powodzenia w pracy Do ktorej dzis bedziesz pracowac?
A maly idzie do nianki czy nianka do was?

Pracuje dzisiaj od 11.30 do 16.30. Opiekunka do nas przyjezdza. Ale na szczescie jeszcze przez tydzien moja mama bedzie do nas przyjezdzac na kilka godzin.

a przypomnij mi co to za praca?
a samochod postwa na sloncu to do poludnia bedzie po szronie:-)

Bede pracowac w przedszkolu.

Samochod stoi chyba na słoncu!Tylko tyłem do niego!Ale moze przez te pare godzin troszke się zagrzeje.:-)

a nie pocwalilam sie wam jaka mam roztropna corke

w sobote pomagam sie umysc Paulinie a ona do mnie"mamo jutro do kosciola idziemy?",ja na to "ze nie na cmentarz bo jutro 1 listopada wszytskich swietych".
a ona na to"a poznije DZIEN ZADUSZONYCH?????????"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
poplakalm sie ze smiechu:-D

Paulina byla z klasa w piatek na cmentarzu.
wcozrja jak bylismy wieczorem to mowi"ze widziala przystojnego zolnierza".ja sie pytam gdzie widziala? a ona ze tam i pokazuje mi na "grob nieznanego zolnierza" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a nie pocwalilam sie wam jaka mam roztropna corke

w sobote pomagam sie umysc Paulinie a ona do mnie"mamo jutro do kosciola idziemy?",ja na to "ze nie na cmentarz bo jutro 1 listopada wszytskich swietych".
a ona na to"a poznije DZIEN ZADUSZONYCH?????????"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
poplakalm sie ze smiechu:-D

Dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dorota gratulacje dla kolezanki,no dużą córe urodziła :tak::tak::tak:

a do szpitaka jak pójdziesz mozesz kupic jej jakis drozbiazg np grzechotkę a potem jak pójdziecie do domu w odwiedziny to kupiszjej jakis prezencik :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry