reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
trzeba bylo odpowiedziec "bylo dobrze ale mamusia juz wrocila"
nie wiedziałam zbytnio co sie dzieje..
odbaknęłam jej za to że pół nocy nie spałam i żeby sobie poszła bo własnie wpadałam w głęboki sen..
no to ona 'oj Aniuś to ja Cie obudziłam.. to juz ide..'
nie kuva beret sama sie obudziłam..

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
własnie mi brzuch spadł..
tzn sie widzę to gołym okiem i stanik mi sie poluzował..
Mała kopała kopała nagle zjechala w dół..:szok::szok::szok::szok::szok:
razem z brzuchem..
chyba zrobie zdjęcie co ocenicie..

To sie ciesz ze chociaz sie toba interesuje:tak:moja sie nigdy nie pyta jak sie czuje:no:a kij jej w oko:-D
\pfff nie musi się interesowac mną :-D tak mi będzie lepiej..
wyjechali w piatek nawet nie zapytali czy bedziemy w domu.. czy nie jedziemy gdzies..
psa zostawili głodnego.. kota też.. ;|
to sie przed chwila zapytali czy kot nakarmiony czy pies nakarmiony..;|
na co ja ze nas też nie było bo nikt nie pytal czy bedziemy i nakarmimy zwierzaki :-D
a bylismy ofc :-D

\pfff nie musi się interesowac mną :-D tak mi będzie lepiej..
wyjechali w piatek nawet nie zapytali czy bedziemy w domu.. czy nie jedziemy gdzies..
psa zostawili głodnego.. kota też.. ;|
to sie przed chwila zapytali czy kot nakarmiony czy pies nakarmiony..;|
na co ja ze nas też nie było bo nikt nie pytal czy bedziemy i nakarmimy zwierzaki :-D
a bylismy ofc :-D
Hehe, jaka wredota:-) Anka dawaj to zdjęcie. Ja też się wita z rana juz po prysznicu i sniadanku.
To ja Wam powiem dla odmiany ze mi się w ciązy podoba, a co;-) Śpię jak suseł, nic mnie nie boi a te kręcioły w brzuchu są przesłodkie- w każdym razie nie narzekam na nic. No ale to pewnie moje maleństwo sobie przy porodzie nadrobi i jak Wy juz będziecie po to ja bedę stekać i jęczeć... I potem jak będę zrzucać te 15 kg, hihi.
Lecę do biblioteki po materiały do seminarki, papatki

Ostatnia edycja:
Witam się po weekendzie
młody w przedszkolu, śniadanko zjedzone, zabieram się zaraz za sprzątanko i gotowanie zupki. Mam dziś wizytę w Warszawce, dopiero na 17-stą, więc muszę coś chłopakom przygotować. Jak się ogarnę to zabiorę się za nadrabianie forum. Mam nadzieję, że wszystko u was dziewczyny ok?

reklama
Dzien dobry laseczki tez sie witam. Wczoraj tak jak kazdy poszlismy na cmentarz chociaz nikogo tu nie mamy ale znicza zapalic chcielismy nalazilam sie chyba z 4 km zrobilismy i nie mialam sily wracac do domu to tramwajem a tam ludzi tona i pierwszy raz mi ktos miejsca ustapil bo odpielam specjalnie plaszcz i sie wypielam hihi zadzialalo :) Ja juz po sniadanku moj skarb na silke pojechal zaraz jakis obiad wstawie i tyle. Ponuro u nas strasznie. Dzis chyba paczka z allegro mi przyjdzie nie moge sie doczekac zamowilam duzo rzeczy i bede ogladac hihi NO i lozeczko z poscielka dzis zamowimy tez z allegro bo juz nam sie nie chce jezdzic tyle i szukac bo to meczace plery mnie bola a tak poza tym to czuje sie spoko.

Do góry