D
dziunka24.
Gość
Dziewczyny jak wyglądają sączące sie wody płodowe ??
Jak robiłam badanie na paciorkowca to wyszło mi candila coś tam czyli grzybek.
Więc mam czasem takie upławy białe,gęste, ale teraz poszłam do kibelka z lusterkiem i zobaczyłam, że wypływa mi płyn koloru mlecznego, taki ni to przezroczysty ni mleczny, ale ogólnie dosyc rzadka konsystencja.
Co o tym myślicie?
Przepraszam, ze tak dosadnie to opisałam, ale jak wstanę z krzesła to czuję jak to wylatuje po trochę.
Na wkładce zostaje żółtawy kolor po tym czymś...
Żadnych kolorów brązowych, czy sladów krwi...
Nie wiem czy to wody, u mnie wydzielina jest bardzo duza, przezroczysta, a czasami mleczna i tez czasem wydaje mi sie ze chyba wody. A probowalas sprawdzic na lezaco?
. Najgorsze jest to, ze zapomnialam juz, jak odczuwalam te skurcze we wrzesniu co spowodowaly u mnie male rozwarcie i skrocenie szyjki
. Wczoraj wieczorem mialam wrazenie, ze brzuch co 15minut mi sie stawia, ale rowniez w tym czasie czulam maluszka ze sie wierci, wiec to chyba nie to...Czy jak maluszki sie ruszaja, to mozna wtedy odczuwac tez skurcze?
a termin z ostatniego usg minął już 10 dni temu bodajże
dzisiaj w sklepie czuję "chlust" rozglądam się, podloga czysta, spodnie suche no to nic! W domu pattrze na bielixnie spora plama. Zalozyłam nowa wkłądkę i nic praktycznie. Jak idę siku to na papiierze sporo takiej przezroczystej rzadziudkiej galaretki, ale tak to nic. Połozyłam się ale tez nic nie wycieka.