reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja wczoraj rano wuszlam sobie na balkon w pizamce i w kurtce a pozniej tak z rozpedu wzielam smieci i poszlam je wyniesc tez w pizamie:-D:-D:-D:szok:

:-D:-D:-D

Nakupiłam Helence naklejek z myszka miki :tak: już obklejona ściana koło łóżeczka :tak: I jeszcze gwiazdki, teraz to już stamtąd nie wyjdzie :-D Od wczoraj nie odchodzi od łóżka, ciekawa jestem kiedy jej się znudzi :-p

MH to mała ma zajęcie i nie marudzi Ci:tak:

reklama
MH

A ja wczoraj rano wuszlam sobie na balkon w pizamce i w kurtce a pozniej tak z rozpedu wzielam smieci i poszlam je wyniesc tez w pizamie:-D:-D:-D:szok:
:-D:-D Nieźle nieźle :-p

Widzę że pora na temacik obiadowy w sam raz ;-)
Ja dzisiaj robię pieczarki smażone...Tak jak kotlety..
Maczamy pokrojone plasterki pieczarek w jajku i bułce tartej i siup na patelnie i gotowe :tak: A jaka pychotka:-)

Maczamy pokrojone plasterki pieczarek w jajku i bułce tartej i siup na patelnie i gotowe :tak: A jaka pychotka:-)
Przyznam ze jeszcze nigdy nie slyszalam zeby ktos tak robil pieczarki:sorry2:Ale brzmi apetycznie:tak::tak::tak:

Ja jestem glodna i cosik bym sobie zjadla ale nie wiem co

Cos mnie cyce bola:no:

o świetny pomysł obiadowy ty,m bardziej że pieczarki to u mnie kochają wszyscy:tak::tak::tak::tak:
u nas dziś obiadek z wczoraj tzn kurczaczek słodko -kwaśny do tego ziemniaczki i mizeria:tak:

reklama
Do góry