A
AnOoLa88
Gość
no wiem , wiem a wczesniej w poludnie chyba napisala tylko czesc laseczkiNatalka ostatnio aktywna byla 1 listopada o 20:49sprawdzilam !

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wiem , wiem a wczesniej w poludnie chyba napisala tylko czesc laseczkiNatalka ostatnio aktywna byla 1 listopada o 20:49sprawdzilam !
Ja chyba będę na cesarkę czekała, az maluszek sam zechce wychodzić bo wizyta następna w 37 tyg i mówił, że będziemy czekać na rozwiązanie....ja od 2 do 4 tygodniu powinnam urodzicwiec niech maly siedzi te 2 tygodnie i moze wychodzic wcale sie nie pogniewam jak wylezie z brzucha
![]()
a jesz jabłka, żeby sobie pomóc????Znowu pobolewa mnie brzuszek oj coś ostatnio mam problemy z wypróżnieniami i to wszystko dlatego :-(
Beda czekac na rozwiazanie ( na rozpoczecie akcji)????Ja chyba będę na cesarkę czekała, az maluszek sam zechce wychodzić bo wizyta następna w 37 tyg i mówił, że będziemy czekać na rozwiązanie....![]()