reklama
mojemu brzuszek nie przeszkadza ale ma mnie za blachare wiec nie bede sie z nim kochac..
boszzz jaki on jest pusty.. bo sie nam wczoraj auto zepsulo.. ( co z tego ze od pol roku debil szuka auta juz nie jedno mielismy kupowac to zawsze cos sie mu nie podoba) i mu odpaliłam ze wiecej z nim nie pojade bo musialam tyrac dwa kilosy na nogach do domu bo on ofc nie wzial ze soba telefonu..i nie mogl po nikogo zadzwonic. wydarlam sie na niego zeby w koncu zmienil to auto bo niedlugo jak flinstony jezdzic bedziemy.. to mi najpierw pojechal tekstem zebym sobie wziela od swojej mamy chevroletta i jezdzila nim a potem ze zachowalam sie jak blachara.. taa tylko ze potem lezalam plackiem bo mi sie brzuch stawial to to juz go nie obchodzi.. i od wczoraj sie do niego nie odzywam !
a wieczorem znowu wielkie przepraszam.. a w poszanowaniu mam takie cos...zawsze jak cos mu nie wyjdzie to musi morde drzec.. niech sobie idzie poryczec na dwór.. a nie ze ja musze wszystkiego słuchać.. se podejme plan i na grudzien wyeksmituje do mamy co sie nie bede musiala denerwowac.. O!!!
Nie dawaj się, pamiętaj im bardziej będziesz siebie szanować tym bardziej inni będą szanować Ciebie i z Tobą się liczyć

aga6671
Mama Hani i Tomka
E tam....ja to sprawdzałam na początku co chwilę:-):-):-) Przed...po...i w trakcie słuchałam czy nie ciśnie!
A ile razy przy przebieraniu mnie tak brzydko napiszę obesrała

Wycierałam dupcię z siusków i jak przejechałam chusteczką przy "kominku" to jej na dwa metry rzadka kupka wystrzeliła

Ale było śmiesznie:-)

Wycierałam dupcię z siusków i jak przejechałam chusteczką przy "kominku" to jej na dwa metry rzadka kupka wystrzeliła

Zgadzam się w 100% ! Trzeba siebie szanować!Nie dawaj się, pamiętaj im bardziej będziesz siebie szanować tym bardziej inni będą szanować Ciebie i z Tobą się liczyćMówi Ci to stara baba, która już nie jedno przeżyła i widział:-):-)
nowamagdak
Fanka BB :)
E tam....ja to sprawdzałam na początku co chwilę:-):-):-) Przed...po...i w trakcie słuchałam czy nie ciśnie!
Wycierałam dupcię z siusków i jak przejechałam chusteczką przy "kominku" to jej na dwa metry rzadka kupka wystrzeliłaAle było śmiesznie:-)
hahahahhahha a to dobre
podobno chłopaczki robią fajnie, że się sprawdza czy ma sucho, a oni w tym czasie siusiakiem oblewają wszystko naokoło i jeszcze się cieszą przy tym hehhe ale będziemy miały sto światów z takimi maluchami.. już się nie mogę doczekać

Pauluś89
Grudzień 2009
Heh okupkowana od stóp do główE tam....ja to sprawdzałam na początku co chwilę:-):-):-) Przed...po...i w trakcie słuchałam czy nie ciśnie!
Wycierałam dupcię z siusków i jak przejechałam chusteczką przy "kominku" to jej na dwa metry rzadka kupka wystrzeliłaAle było śmiesznie:-)

aga6671
Mama Hani i Tomka
Ja ostatnio czytałam w jakimś dzieciowym czasopismie że jak się dziecko karmi tylko piersią to pokarm taki wchłania się praktycznie bezresztkowo, i kupki są bardzo rzadko w porównaniu z mlekiem modyfikowanym
To ja czytałam dokładnie na odwrót

Ale tak jak normalna jest przy piersi kupka po każdym jedzeniu tak może dziecko robić raz na tydzień i jak nie płacze, jest spokojne, nie ma zatwardzenia to też jest ok!
reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
Heh okupkowana od stóp do głów![]()
Dobrze że za pierwszym razem teściowa akurat była bo to był taki strumień że ja już chciałam z nią na pogotowie jecgać:-):-):-)