nowamagdak
Fanka BB :)
Z tym siusianiem to na takiego mena jest metodawięc nie ma problemu
jest metoda ? jaka ? :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tym siusianiem to na takiego mena jest metodawięc nie ma problemu
Ja ich używałam w poprzedniej ciąży 10-lat temu, i nic złego nie mogę o nich powiedzieć, dla mnie były bardziej naturalne, mniej ceratowe niż pampesy- tylko to już było dawno. Ni mniej teraz też zakupiłam Haggisy. Mały nie miał nigdy żadnego podrażnienie ani zaczerwienienia i używałam do tego Alantanu Plus maści z apteki.Tak, ale ja pampersy huggies kupięwiele dobrego o Nich słyszałam
A macie/miałyście stracha przed pierwszą kąpielą??
No laseczki idę po AmelkęPotem na trening.
Buźki
NO nie nastepna !!!!!!!!
" NIestety od niedzieli leze w szpitalu cisnienie mi skoczylo do 186/96 ale juz ok , zmiany niedokrwienne serca mam a poza tym szyjka 1 cm ale skurcze gigantyczne kroplowa z fenoterolem non stop ,troche dziala .Ale bedzie ok wierze w to jak w nic innegoCorunia ma sie dobrze ,wazy juz 2400 gram na 33 tydzien super
A co tam u Ciebie i grudniowek? Pozdrawiam"
Sms od Tuni !!!!!!!!!