reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Tak, ale ja pampersy huggies kupię :tak: wiele dobrego o Nich słyszałam
Ja ich używałam w poprzedniej ciąży 10-lat temu, i nic złego nie mogę o nich powiedzieć, dla mnie były bardziej naturalne, mniej ceratowe niż pampesy- tylko to już było dawno. Ni mniej teraz też zakupiłam Haggisy. Mały nie miał nigdy żadnego podrażnienie ani zaczerwienienia i używałam do tego Alantanu Plus maści z apteki.

Rozpinasz rzepy w pampie, tak, żeby do sisioka doszło powietrze i tak czekasz nie całe puł minutki. Mały ma zakrytego siusiaka, powietrze mu boczkami podchodzi i siusia a ty potem pampa zmieniasz.
Metoda 2 ściągasz pampa i rzucasz tetrę na sisiolka

a tak z innej beczki, coby zejść z tego śmierdzącego tematu :p robicie sobie zapasy do zamrażarki ? ja zamierzam co jakiś czas własnie nasmażyć więcej kotletów, jakieś pieczenie, kotlety mielone itp, co się da żeby tylko wyciągnąć z zamrażarki rano, i mąż zrobi ziemniaki/ryż/makaron i nie będzie trzeba przy garach siedzieć, ręce też przecież przechodzą od tych mięs i przypraw, a później dzieciaczek też taką cebule czy czosnek wyczuje.. ?
własnie rano jakieś mięsko poporcjowane na kotlety wyciągnęłam, tylko że nie wiem co to jest, karkówka?polędwica? kurde...nie wiem co z tym począć :p może gulasz się da z tego czegoś zrobić, do tego placki ziemniaczane i obiad jest

A macie/miałyście stracha przed pierwszą kąpielą??

Trochę stracha miałam...ale bardziej bałam się jak po kilku tyg moja siostra ją myła( a ma też dziecko)! Nie ma to jak w rękach od mamy!
Wogóle zobaczysz że jak dostaniesz małego do siebie to jakoś samo wychodzi że wiesz jak chwycić, jak przebrać

reklama
NO nie nastepna !!!!!!!!

" NIestety od niedzieli leze w szpitalu cisnienie mi skoczylo do 186/96 ale juz ok , zmiany niedokrwienne serca mam a poza tym szyjka 1 cm ale skurcze gigantyczne kroplowa z fenoterolem non stop ,troche dziala .Ale bedzie ok wierze w to jak w nic innego :) Corunia ma sie dobrze ,wazy juz 2400 gram na 33 tydzien super :) A co tam u Ciebie i grudniowek? Pozdrawiam"

Sms od Tuni !!!!!!!!!

co się dzieje... :no:
ale Malutka pięknie waży i będzie dobrze! trzymamy kciuki dziewczyny!

Do góry