Purchawka
Mama Lolka :-)
ooo niezła jest..
jak on to wytrzymał?![]()
No nie wiem, aż się dziwię, że jednak wyrósł na mężczyznę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo niezła jest..
jak on to wytrzymał?![]()
no przy takim robieniu z chlopczyka dziewczynki to na prawde mozesz byc dumna ze wyrósł na mezczyzneNo nie wiem, aż się dziwię, że jednak wyrósł na mężczyznę![]()
NIewiem czemu ale ja tez to czujeAnia, Ty lepiej zrób jeszcze jedno USGbo kurde czuję, że masz jajka
![]()
Ja ostatnio piję Mirindę puszkową:-) Często. Choć pewnie się niebawem opiję:-)ja grzeszę prawie codziennienie ma to jak cola z puszeczki, wtedy delektuję się każdym łyczkiem MNIAMM, jeszcze cotrynkę wkroić - najlepszy "drin" na świecie hehehe
jakie zgromadzenie walne nad tym co moje słonce ma miedzy nogamiNIewiem czemu ale ja tez to czuje![]()
ze u Anki nabial jest !
Oj oj.. trzeba wierzyć, że będzie dobrze. W szpitalu jest przynajmniej pod odpowiednią opieką. A córcia noo dużo waży:-)NO nie nastepna !!!!!!!!
" NIestety od niedzieli leze w szpitalu cisnienie mi skoczylo do 186/96 ale juz ok , zmiany niedokrwienne serca mam a poza tym szyjka 1 cm ale skurcze gigantyczne kroplowa z fenoterolem non stop ,troche dziala .Ale bedzie ok wierze w to jak w nic innegoCorunia ma sie dobrze ,wazy juz 2400 gram na 33 tydzien super
A co tam u Ciebie i grudniowek? Pozdrawiam"
Sms od Tuni !!!!!!!!!
ja sie sprite'em delektuje ostatnioJa ostatnio piję Mirindę puszkową:-) Często. Choć pewnie się niebawem opiję:-)
no przy takim robieniu z chlopczyka dziewczynki to na prawde mozesz byc dumna ze wyrósł na mezczyzne![]()
Of kors ze jak betow nie rozwiniesz i nie sprawdzisz to nie bedziesz wiedziec !!!!!!! Ja mam to samo ! no ale ja juz jedna akcje z niespodzinka przeslam i chyba mam uraz ahhahahahahahahjakie zgromadzenie walne nad tym co moje słonce ma miedzy nogami
teraz to wam powiem ze juz bym nawet nie chciala chyba po raz kolejny sie dowiedziec ze dziewczynka bo bym i tak tego nie przyjela do wiadomosci
urodze to sie dowiem![]()
CHERIE dupo się pytałam ile za niego chcesz/ tzn sie za ten kombinezon![]()