reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Moja teściowa to się w ogóle upiera, że chłopaki to w różowe sie ubiera i od 6 miesięcy nie moge jej tego wyperswadowac :)
a weź.. :confused::confused::confused:
czaisz jedziesz w wózku z chłoapkiem ubranym na różowo a ktos Ci mowi
' o jaka słodka dziewczynka ' :no::no::no::no: i wyobraz sobie jego mine jak mowisz ze to chlopczyk tylko w różu :-D
nigdy w zyciu! :-D

reklama
Ach dziekuje;-)

Ja czuje sie juz dobrze. Poza zmeczeniem wszystko jest ok:tak:

Amelka wazy 1330g, a Anastazja 1490g:-)
Nadal sa w inkubatorach. Mam sie spotkac z ordynatorem, wiec zapytam ile jeszcze beda w nich i kiedy ewentualnie zaczna je przekladac do lozeczek:tak:
Piekna waga !!!!!!!

Anastazja ma prawie wage urodzeniowa Patryska i on do wagi 2 kg przybieral ok miesiaca .....kurcze !!!! Juz niedlugo kochana !!!!!!!!!

CHERIE a ile chcesz za ten kombinezonik? :-D
bo z jednej strony bym sie skusila ale z drugiej sie cały czas boje ze dostane niespodzianke i bedzie chlopczyk jedna.. chociaz moge miec wg usg prawie 100% pewności.. :-D
a prawie robi wielka różnice :-D

Ania, Ty lepiej zrób jeszcze jedno USG :-D bo kurde czuję, że masz jajka :-D

reklama
Do góry