reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
a nie poleca ci czegos konkretnego ?? moze poleci cie jakiemus "mlodszemu koledze" ??
Tak poleca :nie idź do Sosnowca, bo to same konowały i dupy i kosmici"
Dąbrowa albo K-ce.
Tam gdzie on pracował zamknęli 6 mieś temu oddział co go wnerwia bo mówi, że tak to wszystkich znał i swoje pacjentki odwiedzał i pilnował, a teraz kiszka.

Lecę

był gdzieś na cudeńkach, zaraz Ci poszukam.

1002801.jpg

Jutka, one są prześliczne!!!! już mnie kciuki bolą, bo cały czas je za Was trzymam, ale widzę, że się opłaca! :tak: oby tak dalej!
Rewelacyjny ten kombinezon :-):-) Czy on się na zimę nadaję jako jedyny zimowy, czy trzeba coś jeszcze mieć?

Dziewczyny spadam, wpadnę na chwilę do pracy, odbiorę wyniki a potem Miśka ze szkoły i idę do lekarza, okaże się ile Hanka waży i czy tardyferon 3x dziennie coś pomógł.
Powiem Wam, że strasznie ale to strasznie się denerwuję, trzymajcie kciuki za mnie Kochane :szok::szok::szok::szok: Płakać ze strachu mi się chce :szok::szok::szok::szok::szok:
Do wczoraj bałam się, że Hani wyrosły jajeczka - teraz mi to rybka - i nie wiem czemu taka niespokojna jestem. Obym nic nie wykrakała.

Ja już mam pewność:-D mały tak wyraźnie wystawił siusiaka, że aż w szoku bylam... a Artur się śmiał, że się go nie wstydzi bo za tatusiem ma dużego i wystawia ile może hehehehe. Ten mój narcyz:-D
ja tam mimo pewnosci mam przeczucia.. a że do tego uparta jestem to zbytnio różowych rzeczy nie mam :-D jedynie jak moja mama nie mogła sie powstrzymac ( czyt. wiekszosc różowych :-D) no ale nadrobiła niebieskimi.. bo w niebieskim dziewczynki też ładnie wygladaja .. a chlopak w różu ? no wlasnie :-D

Dziewczyny spadam, wpadnę na chwilę do pracy, odbiorę wyniki a potem Miśka ze szkoły i idę do lekarza, okaże się ile Hanka waży i czy tardyferon 3x dziennie coś pomógł.
Powiem Wam, że strasznie ale to strasznie się denerwuję, trzymajcie kciuki za mnie Kochane :szok::szok::szok::szok: Płakać ze strachu mi się chce :szok::szok::szok::szok::szok:
Do wczoraj bałam się, że Hani wyrosły jajeczka - teraz mi to rybka - i nie wiem czemu taka niespokojna jestem. Obym nic nie wykrakała.

Tez ciekawa jestem czy Ci tardyferon pomógł..
ja za 3 tyg też pójde sobie zrobic morfologie bo niespokojna jestem a jak bede wiedziala ze dzialaja te tabletki to chetniej je bede brała.. :)
trzymamy kciuki :)
i wracaj z dobrymi wiesciami !

Czesc Kobiety:D

Wiem dawno mnie nie bylo:-p Ale taka zalatana jestem, ze szok!

U nas dobrze. Moje dziewczynki dzięki Bogu mają się coraz lepiej.
Mają juz powyciągane sondy i jedzą z butelek:D
Także wszystko idzie ku lepszemu uffff....
Muszą jeszcze teraz nabrac ciałka i wreszcie będę mogła zabrac je do domu! Wypatruję tej chwili z takim utęsknieniem, że nawet niepotrafię tego opisac...

Chcialam razem z moimi dziewczynkami jeszcze raz bardzo podziekowac Wam za pomoc. Naprawde uratowlyscie mi zycie! Jeszcze raz dziekujemy!!!

picture11059.jpg

picture11058.jpg

Aktualne fotki:-)

Alez jestem szczesliwa ze wszytko idzie ku lepszemu ! Jutka slonce jeszcze troche !!!!! A jak juz je bedziesz miala w domu to bedziesz miala urwanie glowy he he he!
Sa przesliczne ,przeszlodkie !,cudasne i kochaniutkie ....no i kurcze juz jakie duzeeeeee !!!!!!!!!!!!!!

BUziak od e- cioci :)

reklama
Powiem Wam, że strasznie ale to strasznie się denerwuję, trzymajcie kciuki za mnie Kochane :szok::szok::szok::szok: Płakać ze strachu mi się chce :szok::szok::szok::szok::szok: Do wczoraj bałam się, że Hani wyrosły jajeczka - teraz mi to rybka - i nie wiem czemu taka niespokojna jestem. Obym nic nie wykrakała.

trzymamy !!!! mysl pozytywnie !!!

Do góry