reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

NO nie nastepna !!!!!!!!

" NIestety od niedzieli leze w szpitalu cisnienie mi skoczylo do 186/96 ale juz ok , zmiany niedokrwienne serca mam a poza tym szyjka 1 cm ale skurcze gigantyczne kroplowa z fenoterolem non stop ,troche dziala .Ale bedzie ok wierze w to jak w nic innego :) Corunia ma sie dobrze ,wazy juz 2400 gram na 33 tydzien super :) A co tam u Ciebie i grudniowek? Pozdrawiam"

Sms od Tuni !!!!!!!!!

kurcze nie wiedzialam ze tunia ma jakies problemy !!! niezly mlyn tu mamy !! zaraz sie pogubie za kogo te kciuki trzeba trzymac mocniej !!
wiec teraz trzymamy za elizke, tunie, daffodill /te szpitalne/ i cala reszte tych "lezacych" ... i tych co nie maja czasu tu cokolwiek napisac !!! i nawet nie wiemy ze tez trzeaba by za nie kciuki trzymac !!

reklama
Jejku - i kolejna w szpitalu?
Jak wsiadalm do samolotu to mnie spytali ktory tydzien . Jak uslyszeli 35 to oczy zrobili jak 5 zl. Dalam im list od lekarza i mnie wpuscili ale tak sie na mnie gapili jakbym miala rodzic na pokladzie. A ja sie tak dobrze czuje i chyba do porodu jeszcze diuuuuzo czasu mi zostalo :).
A tu widze, ze jednak u niektorych to nie przelewki...

Ja na zdrówku czuję się lepiej, kręgosłup już się uspokoił, ale mam podrażnione TAM i coś mi się wydaje, że właśnie zapalenie pęcherza bo i przy siusianiu zaczyna przeszkadzać. Poza tym wyskoczyło mi coś na łechtaczce:(( Masakra jakaś..... Nie wiem co z tym fantem zrobić.

Ja na zdrówku czuję się lepiej, kręgosłup już się uspokoił, ale mam podrażnione TAM i coś mi się wydaje, że właśnie zapalenie pęcherza bo i przy siusianiu zaczyna przeszkadzać. Poza tym wyskoczyło mi coś na łechtaczce:(( Masakra jakaś..... Nie wiem co z tym fantem zrobić.
Co ci wyskoczylo ??

reklama
czesc dziewczynki... allle zimno,.,, jak cholera:0 ja bylam dzis na badaniach jutro beda wyniki a we czwartek ide do mojej pani doktor -zobaczymy co i jak....

zla jestem troszke bo ktos tuz przed nami kupil wozek na ktory my mielismy ochote i teraz bedziemy musieli szukac dalej,,,,,,,,,,moze sie uda,,, a tamten byl taaaaki fajny,,,,,no ale szkoda oni byli pierwsi....:sorry::zawstydzona/y:

teraz mam zamiar zabrac sie za allegro i zamawianie poscieli materaca itp... moze macie jakis sprawdzonych sprzedawcow to dajcie znac -bede baardzo wdzieczna..,.,,..:) no chyba ze macie adresy jakichs dobrych sklepow internetowych...:):-)

Do góry