reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

To nie to tylko zatrucie jakieś :-(
Znowu mi nie dobrze:-( idę się położyć,
W ogóle nie zdążę do lekarza i Amelkę odebrać jak coś będzie gorzej to do szpitala podjadę jak A. z pracy wruci:-(
Ale oby się poprawiło...:tak:
A no i wreszcie się przełamałąm i zrobiliśmy sobie z Arturem wczoraj "miły":-p wieczór

reklama
Podobno teraz dziecko przybiera 200g tygodniowo :-)
Moja 29.09 czyli 5 tyg temu ważyła 1500 g a teraz 2750
MOj Fifi
28.08. to byl 25 tydzien i 3 dzien wazyl 818 gram
28.09 to byl 30 tydzien i 2 dzien wazyl 1632 gram

Teraz w piatek jade na kolejne juz ostanie usg i bedzie to 6.11. a 35 tydzien i 3 dzien - ciekawa jaka bedzie waga ??:confused:

Marzka283 z tego co pamiętam to cena pieluch jest taka sama, ale im większy rozmiar tym mniej pieluszek w paczce a więc cena jednej pieluszki wzrasta. Ja kupiłam te biedronkowe pieluchy za 27zł, rozmiar mini 3-6kg 78sztuk, to wychodzi po 35gr za pieluszkę.

Ostatnio w TV leci reklama pieluch DADA z Biedronki, 26,99zł za 63szt, wcale to nie jest znowu taka promocja skoro wychodzi 0,43zł za pieluchę a za Huggiesa wychodzi 0,46zł za pieluchę. Chyba że im większe pieluchy tym droższe?I wtedy ta różnica się zwiększa?

im wieksze tym mniej jest w paczce i wychodzi duzo drozej!!

Witam was moje kochane. Jestem po obchodzie lekarz zbadał nogi i już dziś są mniej opuchniete. Wyniki wyszły w granicach przyzwoitości. Są wartości ciut niższe od norm ale najważniejsze że nerki są w porządku i białka w moczu nie ma. Jutro jak będzie dobrze to mam szansę że wyjde. I mam przykaz bym leżała i do łazienki wstawała. Na ktg pojawiają się skurcze ale z nich porodu nie będzie. Także lekarz stwierdził że 2-3tyg i znów się spotkamy tylko że tym razem już będę rodzic:-) czekam do jutra i prędko uciekam stąd. A tak na marginesie dodam że jest na oddziale taka gowniara która urodziła dziecko uzależnione od alkoholu i nikotyny. Masakra. Dziewczyna całą ciążę piła paliła i na dyskoteki biegała z na pół gołym brzuchem. Szczyt debilizmu.
Kurcze no to super ze zapowiada sie dobry dzien jutro :) mam nadzieje ze wyjdziesz ze szpitala do domku i te 3 tygodnie posiedzisz z nami :)
Ja tez za 2-3 tygodnie moge zaczac sie rozwiazywacccccccccccccc tak twierdzi gin :szok::szok::szok::szok:

MOj Fifi
28.08. to byl 25 tydzien i 3 dzien wazyl 818 gram
28.09 to byl 30 tydzien i 2 dzien wazyl 1632 gram

Teraz w piatek jade na kolejne juz ostanie usg i bedzie to 6.11. a 35 tydzien i 3 dzien - ciekawa jaka bedzie waga ??:confused:
Aśka twój to pewnie już duży chłopak:-D mój w 33 tyg 2 d ważył 1966g-liczyłam, że będzie więcej

Mea miałaś rację. Zostawiają mnie jeszcze 1 dzień. Ordynator stwierdził wczoraj że wyjde jak będzie ok a dziś go nie ma i inny down mówi że białka mam za mało i jeszcze muszą mi usg zrobić akurat tylko z usg się cieszę. Ten lekarz stwierdził że dzieci mi w domu nie płaczą i krzywda żadna się nie stanie jak zostanę dzień dłużej i mam się uzbroić w cierpliwość. Ehh jestem zła i zawiedziona.

reklama
Mea miałaś rację. Zostawiają mnie jeszcze 1 dzień. Ordynator stwierdził wczoraj że wyjde jak będzie ok a dziś go nie ma i inny down mówi że białka mam za mało i jeszcze muszą mi usg zrobić akurat tylko z usg się cieszę. Ten lekarz stwierdził że dzieci mi w domu nie płaczą i krzywda żadna się nie stanie jak zostanę dzień dłużej i mam się uzbroić w cierpliwość. Ehh jestem zła i zawiedziona.

to tylko polityka !! mowilam ci ze tak to bedzie wygladalo !! mi od razu lekarz powiedzial "do czwartku albo piatku bo tak placa za szpital" :) a ja lubie jak ktos gra ze mna w otwarte karty !!

Do góry