U mnie tez spadl snieg !!!!!!:O normalnie śnieg se spadł u mnie ..
ja znowu pół nocy nie spałam..
pewnie teraz sie poloze i przytne komara do 10..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tez spadl snieg !!!!!!:O normalnie śnieg se spadł u mnie ..
ja znowu pół nocy nie spałam..
pewnie teraz sie poloze i przytne komara do 10..
Asiu jak widać za szybko się cieszyłam. Jeszcze dzień dłużej. Gdyby tu tak nudno nie było to wszystko byłoby ok.Kurcze no to super ze zapowiada sie dobry dzien jutromam nadzieje ze wyjdziesz ze szpitala do domku i te 3 tygodnie posiedzisz z nami
![]()
Ja tez za 2-3 tygodnie moge zaczac sie rozwiazywacccccccccccccc tak twierdzi gin![]()
No właśnie ja paliłam prawie rok-niestety i jak tylko dowiedziałam się o ciąży to rzuciłam i dośc łatwo mi to przyszło
-natura mi pomogła bo miałam niechęć do papierosów -źle się po nich czułam już parę dni przed zrobieniem testu.
Osobiście uważam, że w ciąży palenie-nawet w małych ilościach jest szkodliwe![]()
Mnie tez trzymam chorobskooooo ! Z racji tego nawet przelozylam wizyte u swego gina na poniedzialek :-(,no ale zaprawic sie do konca nie pragne !Heji jak zwykle Anoola pierwsza
-wyśpij się dziewczyno!!!! heh
Mi się dziś super spało, od 22 do 7.30 i jestem wyspanao
Zabieram się za śniadanie i czekam aż się przyturlacie do kompa tak jak ja. Buziaki
PS choróbsko trzyma(((
Oj to samo Aśka mam:-( no ale do kompa się dowlokłam bo BB uzależniaMnie tez trzymam chorobskooooo ! Z racji tego nawet przelozylam wizyte u swego gina na poniedzialek :-(,no ale zaprawic sie do konca nie pragne !
Nie dosc ze mi ciezko sie oddychaaaa bo maly duzy i nie dosc ze uciska na pecherz na dole to girkami kopie po zebrach !!! To jeszcze katar mnie meczy no maskara - udusze sie !![]()
Kurcze no to super ze zapowiada sie dobry dzien jutromam nadzieje ze wyjdziesz ze szpitala do domku i te 3 tygodnie posiedzisz z nami
![]()
Ja tez za 2-3 tygodnie moge zaczac sie rozwiazywacccccccccccccc tak twierdzi gin![]()
Ja o rok za dużo kochana...:-to króciutko paliłaś. ja paliłam 7 lat!
Nie gadaj bo sliczna wage mial w tym tygodniu !Aśka twój to pewnie już duży chłopakmój w 33 tyg 2 d ważył 1966g-liczyłam, że będzie więcej
Kurde mac wlansie doczytalam ! ehhhh ! no ale coz jeden dzien to nie wiecznosc ,dasz rade a bedziesz miala szanse zobaczyc maluszkaAsiu jak widać za szybko się cieszyłam. Jeszcze dzień dłużej. Gdyby tu tak nudno nie było to wszystko byłoby ok.