reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natalineczka-mroz niszczy wirusy ponizej -5 ,tak kolo 0 to akurat maja najlepsze warunki.bakterie szybciej gina.wiec jakby tak z tydzien potrzymalo minimum -6 w dzien i wiecej w nocy to by sie grypa przystopowala,lepiej zeb tak bylo bo i ta zwykla i ta swinska.....

dobra spadam bo jestem w lesie z robiota bo od rana tu z wami klepie:-)
wpadne pozniej
tzryamjcie sie coeplo

reklama
anabubka im potrzebny jest za pierwszy pełen przepracowany miesiąc i ostatnoi dlatego ze w 2008 roku miał 2 różnych pracodawców i utego jakie miał pensje i u tego potrzebują no i od nowego pracował od lipca czy sierpnia i tam tez potrzeba to samo do tego pit 11 od pracodawy i ksera świadectw pracy .dla mnie jedno jest diwne ok w 2007 roku nie miał dochodu i miał pit zerowy w 2008 roku osiągnął dochód taki jaki maja wykazane na druku ze skarbówki za rok 2008 a to gdzie i w jakim czasie to nie powinno być ważne bo całkowity dochód za 2008 rok czyli potrzebny do rodzinnego mają na picie za 2008 rok:wściekła/y:

konkretnie mam na myśli czy z nim chcesz ,bo jeśli wam sie nie układa ,a tak uważasz to co zrobisz jak sie rozejdziecie??zawsze to z 1 dzieckiem lżej ,ale nie znam was więc tak tylko gdybam ,bo pytasz;-)

Popieram, popieram :tak: Z samą Helenka to mogłam wszystko, a teraz lipa
:dry:
A, że Aniki do złoba nie poślę :no: Więc jeszcze dwa latka w domku :szok: Ale dobrze mi z tym :-p

No wlasnie pewna G nie jestem i dlatego nie wiem co robic A z drugiej strony plan jest niezly i przedewszystkim chcialabym miec 2 dziecko
I badz tu madry czlowieku i pisz wiersze :-(

Oliwka spi za 2,5 godziny jedziemy Juz sie doczekac ie moge Ide jesc :-)

No wlasnie pewna G nie jestem i dlatego nie wiem co robic A z drugiej strony plan jest niezly i przedewszystkim chcialabym miec 2 dziecko
I badz tu madry czlowieku i pisz wiersze :-(

Oliwka spi za 2,5 godziny jedziemy Juz sie doczekac ie moge Ide jesc :-)
Odwieczny problem kobiet,na pocieszenie mogę dodać ,ze i w najlepszym związku zdarzają sie rozstania :tak:musisz to dobrze przemyśleć ,a gadałaś ze swoim partnerem??co on myśli o tym??

MADZIULA NATASZA G jest zachwycony tym pomysle I juz mnie meczy kiedy seksik?

Tylko ze ja jako kbieta mysle uczuciamy CZYLI STRASNZIE CHCIALABYM MIEC DRUGIE DZIECKO a z drugiej strony to tak jak mowisz nie mozna byc nikogo pewnym

TYLKO CO ZROBIC Z TYMI MYSLAMI I CHECIA DRUGIEGO DZIECK????????

JA OSTATNIO TYLK O WYNIKACH I ENDOKRYNOLOGU OLIWKI MYSLE I O CIAZY :-)
I JUZ DO GLOWY DOSTAJE POMALU

przeczytsłam wszystko od ciebie anabubka z tej strony ministerstwa i na podstawie tego kumam że do rodzinnego i wychowawczego będzie brany dochód za pierwszy i ostatni przepracowany miesiąc u jednego pracodawcy tj za marzec i czerwiec i za pierwszy i ostatni u drugiego pracodawcy tj za lipiec i październik:dry:bo to jest podstawa do rodzinnego i wychowawczego albo ja to źle czytam.najgorsze jest w tym to że skoro kja im wysłałam papiery we wrześniu i one były nie kompletne to moim zdaniem oni powinni w ciągu 2-3 tygodni od ich otrzymania rządać uzupełnienia dokumentacji a nie na chwilę przed godziną W:wściekła/y::wściekła/y:
dzwoniłam do ex byłego pracodawcy i wytłumaczyłam mu co i jak jest mi potrzebne na wczoraj świadectwo jego pracy ma ,pit 11 ex musi mieć no bo przecież jakoś się ze skarbówką rozliczał a te zaświadczenia o dochodach "postara" się dziś od księgowej wziąść i ex dostarczyc oby to była prawda to jeszcze zdążę:blink::blink::blink:dziewczyny proszę o mocne kciukasy żeby się udało wszystko dostarczyć i bym w listopadzie na koncie miała kasę:tak::tak::tak::tak:

reklama
MADZIULANATASZA tzn wiesz ja chcialam miec 3 dzieci :-)
I jak sie nad tym zastanwiam ostatnio to coraz bardziej przekonuje sie do drugiego dziecka :-)
Fajnie byloby bo oliwka mialaby z nieduza roznica wieku rodzenstwo Ja za ednym zamachem wychowalabym siedzac w domu 2 dzieci I tak planuje isc do pracy za 2 lata Ale wlasnie nie wiem jak to z kasa bedzie :-(
A tak jak pisalam to byloby fajne rozwiacanie Pieniadze jakies dostawalabym do polowy roku 2011 A od wrzesnia Oliwka i dziecko X :-)
Do przedszkola i do zlobka :-)

MALINKA wiem ze to jakies rozwiazanie I ze wiele kobiet tak robi
Klopot w tym ze miedzy mna a G jest roznie zazwyczaj jest zle I dlatego nie wiem co robic A STRASZNIE CHCIALABYM MIEC DRUGIE DZIECKO CHOCBY JUTRO :-)

oj dorota zastanów się z kilka razy porządnie.skoro mówisz ze miedzy Wami jest róznie,że nie zawsze rózowo to ja bym sie wstrzymała.o dziecko nie jest trudno sie postarać a co później.nie podejmuj pochopnej decyzji:tak::tak::tak::tak:

przeczytsłam wszystko od ciebie anabubka z tej strony ministerstwa i na podstawie tego kumam że do rodzinnego i wychowawczego będzie brany dochód za pierwszy i ostatni przepracowany miesiąc u jednego pracodawcy tj za marzec i czerwiec i za pierwszy i ostatni u drugiego pracodawcy tj za lipiec i październik:dry:bo to jest podstawa do rodzinnego i wychowawczego albo ja to źle czytam.najgorsze jest w tym to że skoro kja im wysłałam papiery we wrześniu i one były nie kompletne to moim zdaniem oni powinni w ciągu 2-3 tygodni od ich otrzymania rządać uzupełnienia dokumentacji a nie na chwilę przed godziną W:wściekła/y::wściekła/y:
dzwoniłam do ex byłego pracodawcy i wytłumaczyłam mu co i jak jest mi potrzebne na wczoraj świadectwo jego pracy ma ,pit 11 ex musi mieć no bo przecież jakoś się ze skarbówką rozliczał a te zaświadczenia o dochodach "postara" się dziś od księgowej wziąść i ex dostarczyc oby to była prawda to jeszcze zdążę:blink::blink::blink:dziewczyny proszę o mocne kciukasy żeby się udało wszystko dostarczyć i bym w listopadzie na koncie miała kasę:tak::tak::tak::tak:
trzymam mocno kciuki aby poszło jak po masle :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dziewczyny byłam dziś w biedronce i pieluszki Dada sa przecenione cena 26,99 za paczkę.uważam ze warto :tak::tak::tak::tak::tak:

u nas istna ulewa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zdążylismy w ostatniej chwili wrócić z Oliwką do domu i tak trochę zmoklismy ale teraz tak leje że nie byłoby na nas suchej nitki :tak::tak::tak::tak:

Oliwka w łóżeczku,usypia bardzo powoli :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry