Natalineczka555
kocham kochać :)
no tos mi chumorek poprawiłaNatalineczka-mroz niszczy wirusy ponizej -5 ,tak kolo 0 to akurat maja najlepsze warunki.bakterie szybciej gina.wiec jakby tak z tydzien potrzymalo minimum -6 w dzien i wiecej w nocy to by sie grypa przystopowala,lepiej zeb tak bylo bo i ta zwykla i ta swinska.....
dobra spadam bo jestem w lesie z robiota bo od rana tu z wami klepie:-)
wpadne pozniej
tzryamjcie sie coeplo

pewnym nigdy nie mozna byc nikogo, a w nawet najlepszym zwiazku sa zgrzyty, u nas tez nie jest kolorowo zawsze jak moj przyjezdza sie klucimy itd, no ale jakos żyjemyMADZIULA NATASZA G jest zachwycony tym pomysle I juz mnie meczy kiedy seksik?
Tylko ze ja jako kbieta mysle uczuciamy CZYLI STRASNZIE CHCIALABYM MIEC DRUGIE DZIECKO a z drugiej strony to tak jak mowisz nie mozna byc nikogo pewnym
TYLKO CO ZROBIC Z TYMI MYSLAMI I CHECIA DRUGIEGO DZIECK????????
JA OSTATNIO TYLK O WYNIKACH I ENDOKRYNOLOGU OLIWKI MYSLE I O CIAZY :-)
I JUZ DO GLOWY DOSTAJE POMALU

mam jeszcze pytanie ile wy jestescie po ślubie i wogole ile jestescie razem???
u nas zawsze sa po 26,99 chyba ze nie zauważyłam ale juz od dawna kupuje po 26,99dziewczyny byłam dziś w biedronce i pieluszki Dada sa przecenione cena 26,99 za paczkę.uważam ze warto![]()

na szczęście nasze problemy były przejsciowe tzw docieranie się,wspólne mieszkanie inne patrzenie początkowo ja miałam już 2 dzieci w tym dorastającego syna pietruszka nie miał pojęcia jak do nich dotrzeć szczególnie do adama z julką nie miał problemu bo ona jest tylko rok starsza od jego córki ale było kiepsko wyła,m non top nic mi się nie chciało gryzłam się od środka.aż nadszedł sądny dzień 1 listopad 2008 chwilę przed porodem.nie było dzieci w domu i mieliśmy mega poważną rozmowe taką od podszewki szczerą bez ozdobników co boli co nie tak powiedziałam że mm dość że jak tak dalej pójdzie to odchodzę że nie czuję sie dobrze pewnie bezpiecznie a to podstawa związku on powiedział mi co jego boli czego nie znosi co go drażni były łzy bolało ale pomogło zakończyliśmy to sexem a mieliśmy dłuuugą abstynencję i powiem ci że nas to uzdrowiło pomogło a wspólny poród i to jaki jest piotr na codzień utwierdzają mnie w przekonaniu że gdybyśmy wtedy nie przeprowadzili tak szczerej rozmowy nie było by już nas a szkoda bo kochamy się bardzo

i oby tylko nigdy się to nie zmieniło