reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

kurde..ja zawsze kilka dni początkowych brałam najmocniejszy nurofen forte, taki ból że masakra, ale to ze 3 piersze dni.. jakoś sobie na dzień dzisiejszy nie wyobrażam tej miesiączki, haha a co dopiero wepchać tam tampona po takim cięciu łooo, no ale to jeszcze długo
a właśnie-po jakim czasie wraca okres ? chyba zależy czy się karmi piersią? czy to nie ma znaczenia? oby nie wracał jak najdłużej :cool:

U mnie pojawil sie @ jak odstawilam calkowicie od cyca czyli po 9 miesiacach od porodu:-)i to bylo cudowne ze tak dlugo musialam na nia czekac:-):tak:

reklama
U mnie pojawil sie @ jak odstawilam calkowicie od cyca czyli po 9 miesiacach od porodu:-)i to bylo cudowne ze tak dlugo musialam na nia czekac:-):tak:
a ja mam inne pytanie..
jakiej metody antykoncepcji uzywałyście po porodzie?
ja słyszałam ze po tabletkach sie strasznie tyje ale ile w tym prawdy jest..?
no a drugiego dziecka mieć narazie nie chcę .. :-D

no to ja powinnam spiewająco urodzić bo jak dostałam okres to zwykle musiałam wziąć od razu przy samym malenkim bólu no-spe i to ze 2 najlepiej jak nie 3.. a i tak wyłam jak krowa na zdechnieciu..

mi nigdy no-spa nie pomagała... od czasu do czasu ketonal. ja tam mam sprawdzony sposób na te bóle ale do tego potrzebny jest mi mój Krzysiek :tak:

U mnie pojawiła sie @@@ po8 miesiącach, zawsze była okropnieboląca ale te pierwsze okresy po porodzie nie bolały. Po jakimś czasie wszystko do normy wróciło:-(

a co do teorii ze jak kobieta ma bolace miesiączki to bóle mniejsze- to jest tak, ze bóle skórczowe można porównac do tych mocno bolesnych okresów. i takie kobiety po prostu znaja ten ból.

mi nigdy no-spa nie pomagała... od czasu do czasu ketonal. ja tam mam sprawdzony sposób na te bóle ale do tego potrzebny jest mi mój Krzysiek :tak:
ja przeważnie wykonczona tym bólem zasypiałam .. :-D raz mi się tak na zajęciach nawet przytrafiło..:-D
pamietam jak tak w marcu Bartek stwierdzil ze juz wiecej nie chce patrzec jak cierpie..i ze trzeba cos z tym zrobic.. no i w kwietniu juz @ sie nie pojawiła :-D

reklama
Do góry