madziarena
Mamusia Amelki
Hej dziewczynki
witam się tak szybciutko,mam pilną sprawę, co radzicie mi -kupić tą chustę bebelulu czy lepiej nosidło??? Kurcze nie wiem co lepsze a mam okazje kupic tanio chuste ... poradźcie
buźka !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja sobie pospałam... dalej mnie ząb boli, chyba muszę odwiedzić dentystę
powiedzcie mi jak to jest ze znieczuleniem u dentysty? chyba można brać?![]()
Ot tak czułaś, że to boy, czy miałaś jakieś powody swoje?:-)
Tak, żadnego problemu nie było:-)a pozwolil ci jechac w soczewkach ??
Hej dziewczynkiwitam się tak szybciutko,mam pilną sprawę, co radzicie mi -kupić tą chustę bebelulu czy lepiej nosidło??? Kurcze nie wiem co lepsze a mam okazje kupic tanio chuste ... poradźcie
buźka !!
Ja też mam rybki i glonojady też. A jeden ma chyba z 15cm:-) Pełna powaga! Nie wiem czym on się tak dobrze futruje:-)z wegorkami nie mialam przyjemnosci ale lubie gooopki i glonojady tez sa pocieszne zyjatkajak sie tymi namietnymi ustami do szybki przyklejaja
Hej dziewczynkiwitam się tak szybciutko,mam pilną sprawę, co radzicie mi -kupić tą chustę bebelulu czy lepiej nosidło??? Kurcze nie wiem co lepsze a mam okazje kupic tanio chuste ... poradźcie
buźka !!
Haaaaa dzięks!!:-)obstała się i dla Ciebie![]()
15.03:-)to ustalmy jeszcze ktora jest z kiedy ... Ja z 6 marca![]()