patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
U mnie też sporo wydzieliny. Jak mnie badał ostatnio to powiedział żebym zrobiła sobie kuracje Nystatyną. Brałam przez 5 dni 2x dziennie dopochwowo i juz jest ok. Dalej mam upławy ale juz nie tak bardzo jak wcześniej. 

Gratuluje synów :-) Ide pod kocyk. Wysprzatałam mieszkanko, zrobiłam obiadek, który mi nie wyszedł Zdrzemne sie troszke.
 Zdrzemne sie troszke. 

Czekamy na dalsze relacje z wizyt i usg :-)

Miłego popołudnia;-)

Gratuluje synów :-) Ide pod kocyk. Wysprzatałam mieszkanko, zrobiłam obiadek, który mi nie wyszedł
 Zdrzemne sie troszke.
 Zdrzemne sie troszke. Czekamy na dalsze relacje z wizyt i usg :-)
Miłego popołudnia;-)

a wolalabym co miesiac...
 a wolalabym co miesiac...

No i po co ja mam sie tak stresowac?! Echhhh wszystko jakies takie do bani...
 No i po co ja mam sie tak stresowac?! Echhhh wszystko jakies takie do bani...  Nawet jesli nie mamy się czym stresować bo zwolnienie jest uzasadnione to lepiej unikać komisji- 1. unikniemy stresu i tłumaczenia się, 2. zdarza się, że mimo faktycznego schorzenia lekarz orzecznik powie "jutro zapraszamy do pracy"
 Nawet jesli nie mamy się czym stresować bo zwolnienie jest uzasadnione to lepiej unikać komisji- 1. unikniemy stresu i tłumaczenia się, 2. zdarza się, że mimo faktycznego schorzenia lekarz orzecznik powie "jutro zapraszamy do pracy"