reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

aga jak bys jechala kiedys do rybnika /na jakies zakupy czy cos ... / to mozesz podjechac to ci to drukne !! w koncu muszisz przejechac pod moimi oknami !!

oki jade do miasta ... jakos mi sie nie bardzo chce ale co poradzic ...

reklama
aga jak bys jechala kiedys do rybnika /na jakies zakupy czy cos ... / to mozesz podjechac to ci to drukne !! w koncu muszisz przejechac pod moimi oknami !!
to ja już nie raz pod Twoimi oknami jechałam :-D a nawet nie byłam tego świadoma..

jak znajdziesz cos fajnego to pozniej napisz ;p mozno i ja sie wybiore w najblizszym czasie :)

nie 30 tygodni ahahhah ...
od 30 tygodnia ciazy lekarz powiedzial stop z bzykankiem !
wiec bedzie juz 6 tygodni abstynencji !!!!

hahaha ahaaaaa ! źle przeczytałam :p 30 tygodni to by było dopiero samobójstwo :) nam tam nic lekarz nie mówił hiihih czyli sobie szalejemy póki można :] ale oczywiście już nie na całego :no:

Ja do Rybnika:-):-):-) Chybabym musiała z autobusem się przeprosić bo jedynie gdzie moge Arka wyciągnąć to Jastrzębie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to ja już nie raz pod Twoimi oknami jechałam :-D a nawet nie byłam tego świadoma..

a to zalezy ktoredy jezdzilas !! bo ze swierklan do rybnika jedzie szie chwalowicka a z wodzislawia wodzisławska :) no chyba ze jechalas przez chwalowice to napewno :) ja mieszkam w ostatnim domu przed parkiem - latwo do mnie trafic :)

znikam juz !! bo jakos sie wybrac nie moge

a teraz se wam powiem snilo m isie moje dziecko..
CHŁOPAK któremu kupowalismy ubranko i becik o chrztu.. a on normalnie stał przd lustrem i wybrzydzał że w tym nie pojdzie ze taki becik blee...
chobym siebie widziała normalnie :-D też taka wymyślata jestem :-D

a to zalezy ktoredy jezdzilas !! bo ze swierklan do rybnika jedzie szie chwalowicka a z wodzislawia wodzisławska :) no chyba ze jechalas przez chwalowice to napewno :) ja mieszkam w ostatnim domu przed parkiem - latwo do mnie trafic :)

znikam juz !! bo jakos sie wybrac nie moge
no ze swierklan se pare razy jechalam z kolezanka :)

a tam na tej ulicy jak jest kopalnia mieszka taka jedna flądra co mojego Bartka rok temu na weselu do łóżka chciala zaciagnać..

reklama
Do góry