reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Hej:-)ja juz po sniadanku i zaraz sie bede szykowala na zakupy:tak:musze sobie kupic wkoncu jakies kozaczki bo normalnie w tamte sie juz nie mieszcze:no:jakies łydki mi sie grube zrobily i ledwo je zapinam.
Jestem tez zmartiona bo cisnienie mimo tabletki nie spada a powiedzialabym ze idzie w gore:-(z kazdym dniem jest coraz wieksze,ciekawe co gin na to powie,pewnie zwiekszy dawke.Wczoraj mialam 139/85 wiec nie bedzie zadowolony szczegolnie tym drugim:no:

ja przymierzylam wszystkie kozaczki jakie mam i DUPA !! nie wejde do zadnych !!! masakra jakas !! ale nie kupuje bo potem bede je miala za duze !! a do swiat jakos pociagne ... bede w traperach chodzic jak by co :)

reklama
hehe to ja jestem 4 :) mi sie snilo ze rodzilysmy razem z allitka ale w wodzislawiu !!! i tam bylo niebiesko i my sie obrazilysmy ze nasze dziewczynki sie urodza w niebieskiej sali !!! i protestowalysmy ze chcemy na zolta !! i zeby nas zabrali z wodzislawia bo zolta jest gdzie indziej !!! wogole scenka fajna jak sie w 3 ciezarne klocilysmy z poloznymi a te nam probowaly wytlumaczyc racjonalnie cos a mysmy tylko wrzeszczaly ze nie bedziemy ich sluchac bo wiemy lepiej :) i potem ty jeszcze dzownilas do Aski i sie skarzylas ze nas nie sluchaja i ze jest nam zle :) ale ostatecznie nie pamietam czym to sie skonczylo :)
hahahaha :-D
to sie uśmiałam :-D
no bo jak mozna rodzącej baby nie słuchać :-D

wiem wiem tez sie obawiam o swoje zdrowie po sn..
ale jak juz mnie przebadaja w tym tyg to bede wiedziala...
ale wolalabym SN mimo wszystko...i od razu miec malego ze soba..

dokładnie... ja się najbardziej boję tego, że dostanę ogólną narkozę i kto wtedy przytuli Danielka? :-( będzie sam.

Mea a co to za pas?

pas neoprenowy to taki ktory sie zaklada na cialo bezposrednio i utrzymuje przy skorze dosc wysoka temperature :) ja go kupilam jak zaczelam ostro cwiczyc na silowni i powiem ze efekty byly wysmienite !!!! ale lalo sie ze mnie jak z kranu /pot wyciekal z pod pasa wlasnie i wygladalam jakbym sie posikala :)/ ale to nic w porownaniu z efektem finalnym :) no i ponoc mozna go uzywac juz tydzien po cesarce !! i jeszcze rana sie szybciej goi !!

PAS NEOPRENOWY NAJLEPSZY - ORYGINAŁ IRONBODY 25cm (797340158) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam taki z THORNa ale ponoc to nie ma roznicy co sie kupi byle mial min 25-30 cm szerokosci :) bo moze objac brzuch i biodra :)

ja przymierzylam wszystkie kozaczki jakie mam i DUPA !! nie wejde do zadnych !!! masakra jakas !! ale nie kupuje bo potem bede je miala za duze !! a do swiat jakos pociagne ... bede w traperach chodzic jak by co :)

ten sam problem co ja.... chodze caly czas w adidaskach... a plaszczyk mam zapiety tylko na gorny guzik... pasek z niego wyjelam i wyglada z lekka jak taka plachta heheh

widzą to po wygladzie. kobiety spodziewajace sie chlopca przewaznie choc nie zawsze wygladaja na bardziej wypoczete ładne kolorki na twarzy, nieskazitelna skora i ogolnie bije od niej zycie. u mnie od razu wszyscy wiedzieli ze bedzie dziewczynka... jakos super ciemnej karnacji nie mam ale na poczatku wygladalam jak trupek taka biala i jakies czerwone plamki na twarzy teraz juz troche lepiej nie jestem taka blada, mnostwo wypryskow mi wyskakiwalo i ogolnie bylo widac zmeczenie i to jak mala kradnie mi urode. do tego tez inaczej tyje sie. No ale jak juz pisalam nie w kazdym przypadku sie to sprawdza.

yhm, czyli ja to chyba mam w brzuchu bliźniaki! (żeby nie powiedzieć dziewczynkę z jajkami) bo biała jak trup (anemia), wypryski i wieczne zmęczenie na twarzy a tu powinno być zupełnie inaczej :laugh2: gdyby tak wierzyć w te przesądy...

yhm, czyli ja to chyba mam w brzuchu bliźniaki! (żeby nie powiedzieć dziewczynkę z jajkami) bo biała jak trup (anemia), wypryski i wieczne zmęczenie na twarzy a tu powinno być zupełnie inaczej :laugh2: gdyby tak wierzyć w te przesądy...

dokladnie.... gdyby kazdy w to wierzyl to hohohoh ale zdarza sie ze sie trafia.. u mnie moja mama ma 4 siostry i wszystkim sie sprawdzilo za kazda ciaza co beda mialy no i wrozba z obraczka na nitce tak samo:) takze ja to stwierdzam na swoim przykladzie tylko:)

reklama
uwaga - będę samolubna - co tam tatuś, najistotniejsze to to, że ja nie będę mogła! :-(
:laugh2:

wiadomo kazda mama chce byc pierwsza i miec malenstwo na poczatku dla siebie a tatus czuje to samo i tu jest problem. ja sie boje ze bede zaborcza o mala nie tyle dla meza co dla innych...:-(

Do góry