reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
wiesz ze mialam tak samo
rece mi chodzily choc spokojna bylam cisnienie mierzylam w normie krzyz bolal ze nie wiedzialam jak mam usiasc i bol promieniowal na boki i wstac nie moglam momentami ... a z rak to maz sie smial ze jak u pijaczka jakiegos trzymam cos i lata mi na boki eh szkoda ze przeszlo zanim dojechalam na IP

natala dawaj jedziemy dzis rodzic razem razniej hehhe :) jak cos powiemy zeby polozyli nas razem na sali beuheheehhe

Ty się nie śmiej - kawałek czopu mi odszedł :szok: Jakieś boleści brzucha, ale to może być znowu fałszywy alarm, więc czekam spokojnie :-)

Hej, witam Mamuśki będące w dwupaku oraz te, które moją już to szczęście i tulą swoje Maleństwa:-)
Ja nadal w dwupaku, przez ostatni tydzień miałam takiego mega doła, że nawet nie miałam siły wchodziłam na BB.
Nawet nie próbuję nadrobić zaległości, ale z wpisów z dzisiejszego dnia wnioskuję, że coraz bardziej jesteście niecierpliwe ;-) Ja też chciałabym już urodzić, niby bóle i twardnienie brzucha mam no ale zobaczymy ile to jeszcze potrwa :eek: Kurcze i chyba widzę, że laski z Poznania mi się już rozpakowały:sorry:

natalunia to na bierząco nas informuj co i jak... ja trzymam kciuki żebyś już urodziła, bo będziesz miała z głowy i nie będziesz się martwiła wyborem szpitala bo nie będziesz miała czasu :))

Ty się nie śmiej - kawałek czopu mi odszedł :szok: Jakieś boleści brzucha, ale to może być znowu fałszywy alarm, więc czekam spokojnie :-)

to ja ci powiem tak ... :) szmata i na kolanach :) a pozniej goracy prysznic badz kapiel !! i dzis do PSK a tam jak cie poloza to moze cos zrobia zamknij oczy nie patrz jak dookola jest i konczymy ten cyrk z tymi brzuchami bo te 40 tyg to nie wiem skad oni wzieli :-p z filmu chyba jakiegos :)

reklama
Hej, witam Mamuśki będące w dwupaku oraz te, które moją już to szczęście i tulą swoje Maleństwa:-)
Ja nadal w dwupaku, przez ostatni tydzień miałam takiego mega doła, że nawet nie miałam siły wchodziłam na BB.
Nawet nie próbuję nadrobić zaległości, ale z wpisów z dzisiejszego dnia wnioskuję, że coraz bardziej jesteście niecierpliwe ;-) Ja też chciałabym już urodzić, niby bóle i twardnienie brzucha mam no ale zobaczymy ile to jeszcze potrwa :eek: Kurcze i chyba widzę, że laski z Poznania mi się już rozpakowały:sorry:
zauważyłam że dawno nas nie odwiedzałaś. Jak możesz tak nas zaniedbywać :wściekła/y: jakbyś jeszcze urodziła to byłoby jakieś wytłumaczenie. A co to ma znaczyć że miałaś doła??:-p każda chyba z nas też przez to przechodziła, więc trzeba było wejść na bb i wszystkie wybiłybyśmy ci głupoty z głowy ;-);-);-);-)

Do góry