Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kasiula popieramto ja ci powiem tak ...szmata i na kolanach
a pozniej goracy prysznic badz kapiel !! i dzis do PSK a tam jak cie poloza to moze cos zrobia zamknij oczy nie patrz jak dookola jest i konczymy ten cyrk z tymi brzuchami bo te 40 tyg to nie wiem skad oni wzieli
z filmu chyba jakiegos
![]()
Ile zaległości od wczoraj miałam. Siedze i czytam i końca nie widaćPowodzenia i szybkiego powrotu do domku z córcią.No dziewczynki dzis mój ostatni dzien w domu.
Jutro wybywam do szpitala z rana, a w czwartek mam nadzieję, że obwieszczę Wam dobrą nowinę :-)!!!!!!!!!!!
Otóż to. Juz dwie godziny czytamJak my chcemy urodzić skoro wszystkie siedzimy przed komputerami. Ja już od 2 godzin mam zamiar wziąść się za sprzątanie łazienek i ścieranie kurzy a siedzę na bb i się oderwać nie mogę)
Mnie odpowiada. Ale czy mojej córce też?a dzis nikt nei chce ladna data ?
09.11.09
chyba mialam troche szczescia, bo bylam na porodowce juz kilka razy,a jeszcze nigdy nie slyszalam zadnych krzykow... zastanawia mnie,czy te sale nie sa jakos wyciszone![]()
nie bylo to trudne 
Ostatnia rzecz jaka by mi przyszła podczas porodu a dokladnie tych zasranych skurczy to ogladanie tv czy internet.Mówię Wam jak boli jest wszystko jedno( przynajmniej w moim przypadku tak było), czy ładna sala czy brzydka, czy 100 osób czy 1, czy widza tyłek czy nie.Ma się wszystko w dup** aby przestało bolec i urodzić.![]()

dobrze mi przypomnialas :| toz ja nie mam od jutra zwolnienia !! bozejuz mnie szlag trafia ...
i teraz nie wiadomo kogo. Kierownik byl sie wywiedziec, ale dowiedzial sie tylko, ze tak, beda zwalniac ale kogo to tajemnica
A ja posrana za przeproszeniem jestem, bo przez ta ciaze moj A bral co chwile wolne, zeby byc ze mna na kazdej wizycie itd i to jeszcze na niego padnie jak zaczne rodzic a on znowu wezmie wolne :-( A do tego wyplata dopiero 16-tego!

sorki ale tego watku nie nadrobie niestety :-(

Ile zaległości od wczoraj miałam. Siedze i czytam i końca nie widać
.
zauważyłam że dawno nas nie odwiedzałaś. Jak możesz tak nas zaniedbywaćjakbyś jeszcze urodziła to byłoby jakieś wytłumaczenie. A co to ma znaczyć że miałaś doła??
każda chyba z nas też przez to przechodziła, więc trzeba było wejść na bb i wszystkie wybiłybyśmy ci głupoty z głowy ;-);-);-);-)

Nie chcę dołować Ciebie , ale widziałaś swój suwaczek?:-)Chcialam zakomunikowac ze od dzis jestem oficjalnie przeterminowanym wielorybem![]()

to nic, że mam termin na 14... strach nyśleć co będzie dalej....natalunia to na bierząco nas informuj co i jak... ja trzymam kciuki żebyś już urodziła, bo będziesz miała z głowy i nie będziesz się martwiła wyborem szpitala bo nie będziesz miała czasu)